Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtának nem...

Melyik kutyafajtának nem hullik vagy csak alig a szőre?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az uszkárféléknek hullik legkevésbé, és értelemszerűen a meztelen kutyáknak. :)
2011. febr. 21. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Még a Havanesenek is hullik ha teljes szőrben van hagyva.Tapasztalatból mondom mert nekem 2 is van és mivel soha nem volt levágva a szőrük ezért hullik nekik is csak kevesebb mint pl.egy vedlős kutyának.de ha rövidre van nyírva akkor semmi szőrt nem hullat.csak hát akkor meg mi értelme hosszú szőrűt venni?
2011. febr. 21. 11:44
 13/14 anonim válasza:
alyánlom a havanese kutyust .nekem is ilyen van , nagyon barátságos ,kevésbé hullik a szőre , és fontos ezeknek a fajtáknak a foglalkozás , szval ha keveset vagy otthol akkor ne vegyél igényes kutyát.....
2011. febr. 24. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves válaszolók! Onann vettem hogy a beaglemnak nem hullik hogy 2 beaglet is tartok házban és nem hullik a szőrük! Tehát olyanok nekem itt ne okoskodjanak akik nem tartanak beaglet mert én tartok és az enyéimnek nem hullik!!!!
2011. febr. 25. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!