Golden Rotrieverrel vagy labradorral lehet futni?
Figyelt kérdés
Minden nap futok este legalább 6 km-t, de van hogy kétszer ennyit, ütemes tempóban (tehát nem csak kocogok). Bírják ezek a kutyák?2011. febr. 20. 20:23
1/8 A kérdező kommentje:
*golden rEtriever, bocs, elírtam :D
2011. febr. 20. 20:24
4/8 anonim válasza:
Bírják, de hozzá kell szoktatni. Először 10 perc futás, utána 20, 30 és így tovább. Ne egyszerre vágj bele, mert az nem tesz jót az izületeinek. Labit ajánlom, nekem is az van és imád futni :) Jól ki is fárad:P
5/8 anonim válasza:
Hohó!
A golden is imád futni! Vagy csak az én goldim olyan különleges, hogy képes még teljesen fáradtan is vágtatni? Szerintem nincs sok különbség e két fajta között. De azért:
GOLDEN!!!
6/8 anonim válasza:
Mindkét fajta ugyanolyan jól bírja, de nagyon nézd meg honnan veszed, mert a szaporított(értsd törzskönyv nélküli, ellenőrizetlen egészségű és küllemű szülőktől származó) kutyák között rendkívül gyakori a diszpláziás egyed és ha kifogsz egy ilyet nemhogy futni, de sétálni is a nehezére fog esni.
7/8 IGCM válasza:
Tök mindegy melyik!
Bár én a goldent javaslom nem azért mert a másik nem bírja hanem mert a labik iszonyúa ntúlvanna ktenyésztve és újabban néhány tenyésztő se szűri őket rendesen így könnyen diszpláziássak lesznek.
8/8 IGCM válasza:
Ja és azt elfelejtettem mondnai,hogy 8 hónapos korig szigorúan tilos kutyát futtatni!!Utána is fokozatosan kell elkezdeni!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!