Vemhes kutyát lehet féregteleníteni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:54
1/9 anonim válasza:
Lehet, sőt kell is. Állatorvostól kérj olyan szert, amit használhatsz rajta.
2/9 IGCM válasza:
Nem ajánlot!
De mamár vannak olyan szerek amik vemhes szukáknak adhatóka.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom hogy egy speciális vemhes kutyák számára is létezik külön félreghajtó?
2011. febr. 20. 19:08
4/9 anonim válasza:
Szerintem várj az ilyesmikkel,tapasztalatból mondom.Amíg a szülésből a szuka nem épül fel ne zaklasd.Aztán egyszerre kezelheted a kiskutyákkal.Sok sikert!
5/9 IGCM válasza:
Elvileg létezik igen.De tényleg nem ajánlatos :S
6/9 anonim válasza:
Félidős vemhes szukát kötelező féregteleniteni.
7/9 anonim válasza:
Lehet sőt kell is!!!!!szülés előtt két héttel majd szülés után két héttel!Csak olyat vegyél amit vemhes szukákon is lehet alkalmazni.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor most kinek higgyek ? :) Tehát akkor ajánlott a féreghajtás szülés előtt 2 héttel?
2011. febr. 23. 22:30
9/9 anonim válasza:
Kérdezz rá a dokinál, úgyis ott veszed meg, de én úgy hallottam, hogy szoktak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!