A kutyák tudnak futás közben üríteni?
Nem pisire gondolok, hanem nagydologra.
A lovak például tudnak, de kutyát soha nem láttam még futás közben üríteni.
Azért nem láttál, mert nem tudnak. ahhoz, hogy ürítsenek, fel kell venni azt a pózt (beguggol, görbített gerinc)
Sőt sok kutya előtte még szaglászik is, keresi a megfelelő helyet, futás közben ezek nem nagyon jönnének létre.
Érdekes is lenne, hogy miközben frizbízel a kutyával, és ő fut meg ugrik, lerak egy szép kis kupacot :D
Hogyne tudnának már!!
De csak a szánhuzó kutyák pl:husky.És ők is csak akkro ha kis vagy fiatal koruktól kezdve húznak.Így megtanulják. A többi fajta nem igen képes rá elvileg.
Azért nem írtam ki, hogy sz*rni, mert a kérdésben elég rondán nézett volna ki.
Azért gondoltam, hogy tudnak, mert a lovak is tudnak. És tudom, hogy ők sem szívesen (például amelyik lovat én használom, nem hajlandó menet közben).
De az is érdekesen nézne ki, ha a nyájat terelő vagy a szánhúzó kutya gondolna egyet, abbahagyná a munkát és félrevonulna elvégezni a dolgát.
sokan vagytok akik nagyon rosszul tudják !
a kutyák símán tudnak futás közben szarni, és ez teljesen normális lenne, ha ....
mert nem kell futniuk !
a szánhúzó kutyák például egy komolyabb erőpróbán ,akár többször is ürítenek futás közben!
egyszerűen, mert így vannak tanítva.
ha, pedig a szánhúzók tudnak ,akkor mindegyik tud !
az egy más kérdés,hogy nincsenek rákényszerülve !!
( röviden a szánhúzók futás közben ürítenek, mert így vannak tanítva, a többi kutya , pedig ???)
attól függ,hogy a gazda mire tanította .
( az enyém az utcai szemetes közelében teszi, mert miután felszedtem nem szeretem sokat cipelni)
csak tanítás-szoktatás kérdése .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!