Állatkínzás-e a kutya lelövése?
"OK nélkül? Hát már ne is haragudj de az mióta ok nélkül ha rátámad egy békésen sétáló emberre? olyanok mint a bűnözők!"
Poénos vagy :D A kutya csak úgy szórakozásból támad rá az emberre :D A bűnöző is önvédelemből és ösztönből öl, mint a kutya ^^ gondolkozz el ezen :)
Ráadásul a kutya első éveiben meg KELL rendesen NEVELNI, és nem lesz gond. Ahogy a bűnözők többsége sem kapot elég törődést és figyelmet a szüleitől...
És a kutya honnan TUDNÁ, hogy mit szabad tenni? Miután kijárta a jogi egyetemet, és úgy támadt rá egy emberre, na akkor mondhatjuk hogy "bűnöző". Addig csak a természetes ösztöneire hallgat, és nem ismer szabályokat, mert a drága gazda nem tanította meg neki.
"Én lelövöm de nem a kutyát hanem a gazdáját."
Presto :)
"És a kutya honnan TUDNÁ, hogy mit szabad tenni? " Azért ne olyan gyorsan. Az esetek nagy részében a gazda teljesen, vagy részben hibás, de van, amikor a kutyának saját szakállára támad. Pl egy konfliktusom története: éjszaka mentem haza, egyszecsak jön egy pincsi meg valami medveölő méretű keverék cseppet sem barátságos mosollyal. Mivel dogoztam állatkertben gondoltam nem probléme, lekommunikáljuk, hogy vagy békénhagysz vagy verekeszünk. Jeleztem neki, a medvegyilok megállt, a pincsi folytatta a támadást. Figyelmeztettem újre, ezúttal támadást szimulálva. Továbbra sem fejete be. Na ezután kapott egy oldalbarúgást, mert nem kockázatattam meg, hogy a nagy kutyát is rámuszítsa, azzal nem tudtam volna elbánni. A történet lényege:
Közérthető (hiszen az egyik kutya megértette) jelzésem ellenére a kutya nem fejzte be a támadást, hallgatólagosan elfogadta, hogy önvédelemből akár meg is ölöm...
Nem mindíg csak a gazda a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!