Tényleg muszáj volt elaltatni?
Régen ( bár én nem néztem nagyon, de azt a részt igen ) volt a Győzike show. Az első kutyája négy évig bírta ki náluk. Szerintem a nem odafigyelés áldozata szerencsétlen állat.
Amikor ki tudja hanyadjára elszökött, és megsérült a hátsó lába, én úgy tudom hogy az első orvos aki kiment Ő azt javasolta, hogy operálják meg. Három lábon vígan elélhet egy kutya. Ám a győző altatni akarta, és kihívott egy másik dokit, és az már az időközben megérkezett stáb elött is mondta hogy el kell altatni.
( kb két óra hossz. volt míg az RTL. megérkezett )
Nektek mi a véleményetek? Szerintem még mindig élne a szerencsétlen..... :-(
Én is erre jutottam....
Aszem olvastam valahol, hogy azért lett elaltatva, mert a győző nem kérte, hogy mindenáron mentsék meg a kutyát.
Ez felháborító az orvos részéről is. ( számomra )
Azt tudom, hogy az egész műsort megjátszák. Már akkor sejtettem, amikor még ez nem dreült ki.
Na de akkor ha már kiderült mindez, akkor miért nem mutatták hogy él és virul a kutya?
Azt a részt többször is megnéztem amikor elaltatták a kutyát, és igen ki volt homályosítva a hátsó lába, de a pofija nem. És a kutya szemek azért annyira nem tudnak szinészkedni.... ( én kétségbe esett fájdalommal telinek láttam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!