Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg muszáj volt elaltatni?

Tényleg muszáj volt elaltatni?

Figyelt kérdés

Régen ( bár én nem néztem nagyon, de azt a részt igen ) volt a Győzike show. Az első kutyája négy évig bírta ki náluk. Szerintem a nem odafigyelés áldozata szerencsétlen állat.

Amikor ki tudja hanyadjára elszökött, és megsérült a hátsó lába, én úgy tudom hogy az első orvos aki kiment Ő azt javasolta, hogy operálják meg. Három lábon vígan elélhet egy kutya. Ám a győző altatni akarta, és kihívott egy másik dokit, és az már az időközben megérkezett stáb elött is mondta hogy el kell altatni.

( kb két óra hossz. volt míg az RTL. megérkezett )

Nektek mi a véleményetek? Szerintem még mindig élne a szerencsétlen..... :-(

2011. febr. 20. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, hogy boldog lett volna három lábbal is a kutya. A műtétre meg gondolom volt pénz, úgyhogy ki bírták volna fizetni. Ráadásul én láttam már egy olyan kutyát, amelyiknek csak a két hátsó lába volt meg, már így született. De nagyon életvidám, kedves kis kutyus, bár a fajtáját is ez jellemzi. Neki pl. azt találták ki, hogy ilyen tolókeret szerűséget raktak a lába helyett, alatta kerekekkel. És nagyon élvezi. Amúgy meg sintértelepen volt, ha a mostani gazdi nem fogadja örökbe, akkor elaltatták volna. Ez még ESETLEG elfogadható indok lenne altatásra.
2011. márc. 1. 07:17
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem kellett volna el altatni mert ha úgy van akkor 3 lábon is megvan mint h elaltassák!
2011. márc. 1. 08:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Én is erre jutottam....

Aszem olvastam valahol, hogy azért lett elaltatva, mert a győző nem kérte, hogy mindenáron mentsék meg a kutyát.

Ez felháborító az orvos részéről is. ( számomra )

2011. márc. 1. 09:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Én meg olvastam valahol hogy az egész egy nagy kamu volt és a kutyának semmi baja és még ma is él...
2011. márc. 1. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
mondták az rtl fókuszban, hogy Buksi még él csak színjáték volt az egész. :) hál' istennek!
2011. márc. 1. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is hallottam olyat,hogy állítólag csak a nézettség,a dráma kedvéért,,altatták el"a kutyust,és a sérülése sem volt igazi.(Bár nem láttam,így lehet,hogy valóban megsérült)
2011. márc. 1. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem csak a kutya halála, hanem az egész műsor fogatókönyv szerint ment. (én újságban olvastam, pontosabban anyukám, de ki tudja lehet ez is csak kitaláció)
2011. márc. 1. 18:53
 19/20 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy az egész műsort megjátszák. Már akkor sejtettem, amikor még ez nem dreült ki.

Na de akkor ha már kiderült mindez, akkor miért nem mutatták hogy él és virul a kutya?

Azt a részt többször is megnéztem amikor elaltatták a kutyát, és igen ki volt homályosítva a hátsó lába, de a pofija nem. És a kutya szemek azért annyira nem tudnak szinészkedni.... ( én kétségbe esett fájdalommal telinek láttam )

2011. márc. 2. 15:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet beadtak neki valami nyugtatót vagy nem tudom :/ De biztos hogy nem volt semmi baja.
2011. márc. 2. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!