Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápok vannak amik jó...

Milyen tápok vannak amik jó minöségűek de nem drágák?

Figyelt kérdés
Olyan aminek a hústartalma 15%-on felül van. és olyan 600-900 forint között van kilója. Van ilyen?
2009. febr. 13. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Pedigreepal
2009. febr. 13. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van: Acana. 700-800 Ft kilója és a hústartalma 55%. Ennél jobbat ennyi pénzért nem találsz, azt garantálom!
2009. febr. 13. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 kiló tápot veszek alapul 800ft-al 4000 ft. Hát ebből inkább vennék a kutyámnak valami kicsit olcsobb prémium tápot 3 kilót pl britt, willowy gold, dog chow, meg vennék mellé 2 kiló csirkehúst. kétlem hogy az acana felvenné ezzel a versenyt...
2009. febr. 14. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Én biztos vagyok benne, hogy felveszi.
2009. febr. 14. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Acanás vagyok (második válaszoló). Mivel én nagy tételben rendelem a tápot, 4-5 zsákkal egyszerre, nekem igazából csak kb 650 Ft-ba kerül kilója.

Ha azt vesszük, hogy ennyibe kerül kb a csirkecomb is, akkor tényleg nyugodtan lehet azt adni a kutyának, én szoktam is, de akkor meg minek elrontani a szar tápokkal? megfőzöd a husit, teszel bele tésztát vagy rizst, kis zöldséget vagy gyümölcsöt, és kész is.

2009. febr. 14. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó előtti vagyok. Egyetértek az utánnam válaszolóval. A rossz táp miatt írtam, hogy az Acana felveszi a versenyt az említett keverékkel. Azt feleslegesen adja az ember.
2009. febr. 14. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kutyáknak van az optimális táplásláshoz 80% ban húst kell elvileg tartalmaznia a bevitt tápmennyiségnek. Én úgy vettem észre hogy a tiszta hústól általában ez a nagyon sötét a kutya széklete. Keverni azért jó mert még a sárgarépát és egyéb zöldségeket lehet meghagyjaa tápot nem. Én mindenesetben áztatott táppal etetek nem csak a nyári de a téli etetéskor is előnyös ez.

Furcsálnám ha bármelyik táp képes lenne a szinhúsal felvenni a versenyt, azonban nem elhanyagolható hogy ezeket állatorvosok sokéves tesztekkel állitják elő ügyelve a kutyus szükségleteit képző vitaminok és egyéb nyersanyagok arányára. Nem láttam még olyan kutyát amelyik ne ette meg volna szivesebben a húsos tápot. Én nagyon szeretem és szeretem látni amikor örül amikor heti szinten 3-4 alkalommal hust kap a tápja mellé. Úgyanigy van ez a macska konzervekkel. Nekem egykor az orvosom ajánlotta magas vitamin fehérje és zsir tartalma miatt. Ezt még főzni sem kell 200-250 ft-ért meglehet venni neki az 2 szerre elosztva( kistestü kutyának) oda lehet adni. Probáljátok ki nyugodtan, s figyeljétek meg hogy milyen jóizüen fog enni a kutyus. Én személy szerint a Dog chow puppy és a Bellosan kölyöktápját adom neki kivéve hasasság idején mivel akkor speciális menüt kap. Más igyénye van minden kutyának kistestünek nagynak mindnek különbözik a tápanyag beviteli igénye de hússnál ragadozó állat lévén szó nem hiszem hogy jobbat adhatnánk a kutyánknak.

2009. febr. 14. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó nagyon jót irt,de nekem meg pont azt mondta 3orvos,hogy nem szabad macskakaját adni nekik,mert teljesen más az összetétele,és kistestű fajták elhizhatnak tőle.
2009. febr. 14. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Az acana nagyon jó táp és az ára is rendben van!
2009. febr. 15. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A macska konzervet mikor megemlitetettem nem úgy mondtam értettem folyamatos táplálkozás részét képezze mivel sokkal magasabb a beltartalma. Itt heti 1-2 etetésről van szó a 14-18ból. A kutya konzervet probáld csak ki én még a legjobb minőségü hil's kutya konzervet sem veszem meg mert a kistestü kutyákat meghajthatja s meg is hajtja általában.

Esetenként adható úgy értettem és akkor már inkább macskát mint kutya konzervet.

2009. febr. 15. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!