Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél éves kan staffordom,...

Fél éves kan staffordom, mintha kicsit gyámoltalan lenne. Egy kutyára se támad vissza bármennyire is támadják őt. Nem verekedtetni akarom, csak azért jó lenne ha kicsit hamis lenne. Hogy nevelhetném azzá?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 17:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
sajnos a tanítására nem sok időm van de, ha van egy kis időm akkor foglalkozok vele amennyit csak tudok.most egy dolog aggaszt még pedig az hogy kicsit sántít.Megnézem majd a talpát hogy nem e lépett bele valamibe, remélem csak ennyi lesz a gond.Bár lehet valami csontprobléma lesz mert az első 2 lába olyan érdekesen áll szóval a "könyöke" kifele áll nem olyan szép egyenesen ahogy kellene
2011. febr. 19. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém most 9 hónapos. Egyáltalán nem agresszív sem emberrel, sem kutyával. Ha nekitámadnak sem védi meg magát. Vannak ilyen természetű kutyák, persze majd 1-2 éves kora körül ez kicsit változni fog, mikor benő a feje lágya, megkomolyodik.

Fél évesen tényleg ne várj tőle ilyeneket, majd úgy egy év múlva. Meg amúgy is szerintem nem sok amstaff fogná meg a betörőt :) Emberekkel ugyanis iszonyú barátságosak. Másik kutya az már más tészta...

2011. febr. 19. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:

A problémáira meg mindenképp ízületvédőt, vagy ha kell akár csonterősítőt ajánlok, most fog elkezdeni nőni, szélesedni, ezek elengedhetetlenek. De előbb mutatsd meg egy dokinak, ő megmondja mi kell neki pontosan. Ha már most sántít, az nagyon rossz jel, ha majd jön rá még +10kg, akkor már lehet a járás is nehéz lesz neki és akkor már tuti nem lesz házőrző :(

Szóval mindenképp még most, hamar tegyél valamit, ha már eddig nem tetted :(

2011. febr. 19. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Féléves...még kölyök, játszania kellene, nem házat őrizni....
2011. febr. 19. 19:02
 15/18 A kérdező kommentje:
sántítani asszem tegnap óta kezdett el...nem tudom pontosan mivel csak hétvégén vagyok itthon.kálciumtablettát adtam ma neki.Azt viszont nem tudom hogy mindennap adjak e neki.Orvoshoz el fogom vinni jövő hét végén, ha esetleg nem javul meg addigra
2011. febr. 19. 19:08
 16/18 Tyler913 ***** válasza:

Igen,ajanlatos lenne kivizsgaltatni.Lehet,hogy csak belelepett valamibe,vagy egyeb "ideiglenes" baja van,de sajnos az is elofordulhat,hogy valami orokletes problemaja van.Mivel azt irtad,kaptad,ezert lehetseges,hogy betegseget hordozo szuloktol szarmazik,ami kiutkozhet rajta is.Ismered a szulopart?

Egyebkent szerintem nyugodtan jatszhatsz vele "kotelhuzosdit" ronggyal,felfogja,hogy jatek,ettol meg nem lesz vadallat:)

Viszont legalabbis amig kolyok,ajanlatos neki extra minosegu tapot adni,hiszen fejlodo szervezet,tudod:)

Sajnos a tapokhoz meg nem ertek annyira,remelem,ajanl valamelyik kedves hozzaszolo olyat,amiben elvileg benne van minden,tehat nem kell plusz taplalekkiegeszito melle.

Ezt en is megkoszonnem,mert a nyartol lesz nekem is kolyok staffordshire-em,es kivancsi vagyok,melyik tap lenne majd a legjobb neki.

2011. febr. 19. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
ismerem a szükőket mind a 2 azoknál van akiktől kaptam a kutyát.hát mind a 2 majd kicsattan olyan egészségesek és erősek.főleg az apja hát az egy disznó úgy néz ki, olyan széles:) én viszont arra tippelek, hogy hirtelen sokat hízott meg nőtt és az a baj, hogy kevés tápot kapott mivel nem tehetjük meg sajnos azt hogy mázsaszámra vesszük a tápot:S de megpróbálok tenni valamit a dolog érdeklben.addig adom neki a kálciumtablettát meg jövőhéten elviszem dokihoz
2011. febr. 19. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Kiforduló könyök lehet örökletes, de lehet a könyökízület baja is. Ha pedig csonthártya gyulladás miatt sántít, arra is orvos ajánlatos.
2011. febr. 19. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!