Zsirember kérdése:
Aki két kutyát tart, a kutyái nem szoktak összemarakodni?
Figyelt kérdés
Hogy szoktattad le őket?2011. febr. 18. 20:51
11/17 anonim válasza:
nem marakodnak, nincs dominanciaharc mert egyszerűen én vagyok a falkavezér:)
12/17 anonim válasza:
semmiképpen sem fognak ha jól vannak nevelve nekem 2 kutyám van és mimádják egymást
13/17 A kérdező kommentje:
Ma voltunk állatorvosnál. Azt mondta hogy a kaukázusinál természetes a kemény összecsapások.
2011. febr. 21. 17:39
14/17 anonim válasza:
4 hónapos? Dehogy kemény összecsapások....mint a gyerekek, összekapnak a játékon. :D Még kicsik. Tényleg neveld őket rendesen, mert nagyobb korukra nem fogsz bírni velük. NE szedd szét őket. Szólj rájuk, ha nem hagyják abba, egy fél literes üvegbe engedj vizet (úgy félig), és vágd földhöz, közel hozzájuk, így eltereled a figyelmüket. Ez a lényeg.
15/17 A kérdező kommentje:
Megy a nevelés! Ha látom hogy verekedésre készülnek sokszor megtudom fékezni őket ha rájuk szólok. Egyre többször sikerül. Néha hülyeségeken, semmiségeken össze tudnak kapni.
2011. febr. 21. 20:30
16/17 anonim válasza:
Nekem 5(!) kutyám van és ebből 3kan és két szuka(az egyik ivartalanított a másik még 4hónapos) de SOHA nem szoktak verekedni!!!Még a kanok sem nagyon jól elvannak és nem dominánsak egymással pedig egy kan sincs ivartalanítva bár az is igaz hogy még sosem voltak szukával.
17/17 anonim válasza:
Nálunk ebből nem volt próbléma egyáltalán..mondjuk nálunk szuka és egy kan kutyus van de mind a kettő ivartalanítva van..csivava és pincsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!