Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki két kutyát tart, a kutyái...

Zsirember kérdése:

Aki két kutyát tart, a kutyái nem szoktak összemarakodni?

Figyelt kérdés
Hogy szoktattad le őket?
2011. febr. 18. 20:51
1 2
 1/17 IGCM ***** válasza:
100%
Egyeltalán ne mszoktak marakodni.Ha megfelelően vannak nevelve akkor nem csinálnak ilyet.3 szukám van.
2011. febr. 18. 20:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Milyen fajták?
2011. febr. 18. 20:56
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Az új bullterrier szukánk 2 hete jött.

A másik baromira nem örült neki az elején,nem bántotta fizikailag,csak simán tapló volt vele.

Még most is van egy kis vartyogás,de akkor kizavarjuk az Ezredes Asszonyt a szobából,kivartyogja magát és visszajön.

2011. febr. 18. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
egy palotapincsi és medveőlő keverék(félreértés ne essék ez egy élő kutya semmi baja csak néha horkol)nem régiben elpusztult sajnos és egy bichon havanese mindig verekedtek mert féltékenyek voltak egymásra de eggyes kutyáknál ez csak dominancia harc
2011. febr. 18. 21:09
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
3 kutyám van. Jól elvannak mind egymással. A legfiatalabbal volt olyan, hogy helyre intették, ez is csak az első héten. Rámorogtak, egyszer megkapta a legidősebb, mert a kedvenc játékát kivette a szájából, de látszott rajta, hogy nem bántani akarta. A legidősebb majdnem 1,5 éves kan spániel, egy egy éves vizsla keverék (ivartalanított szuka), és egy 4,5 hós szuka spániel. Ha jól vannak nevelve a kutyák, tudják a helyüket a "rangsorban", van külön kajás táljuk, akkor semmi problémának nem kellene lennie.
2011. febr. 18. 21:14
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk is mindig összeverekedtek régebben, mert két kan kutyánk van, és egyforma méretűek is, és ez nem túl jó párosítás, mert így sem méret, sem nem alapján nem tudják eldönteni, melyik a domináns...mivel sok a kóbor kutya a tájunkon, és amúgy sem akartuk tenyészkutyáknak őket, és ezt javasolta az állatorvos is, ivartalanítva lett mind a kettő, és azóta nagyjából lenyugodtak..bár még néha így is összekapnak, de sokkal ritkábban :)
2011. febr. 18. 21:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Sőt hármat tartok. Sosem verekedtek össze, nem kellett őket semmiről leszoktatni. Érdekes hogy te ilyen evidensnek tartod hogy a kutyák verekszenek. Egyszerüen csak normálisan neveltem mindegyiket a kezdetektől és nem engedtem nekik semmit ami nekem nem tetszik.
2011. febr. 18. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk három kutya van. Kettő nagy testű, fiú és lány, és egy tacsi mix. fiú.

Eleinte a nagy fiú, morgott a csajszira néha amikor nem hagyta békén pihenni. De SOHA semmilyen körülmények között nem verekedtek össze. A tacsi mixet mind a ketten imádják, pedig fiú. Már felnőttként került hozzánk a tacsi, de akkor se bántották amikor golyói voltak, meg akkor se miután a doki kivette.

Nagyon összetartanak, ha kell egymást védik.

Volt olyan amikor a két fiút vittem ki sétálni, hogy a tacsit megtámadta egy hírtelen ott termett roti. Persze a nagynak nem kellett mondani, röktön a barátja védelmére kelt, és leteperte, földre kényszerítette a rotit. Na akkor még a tacsinak is meg voltak a golyói.

Szal nálunk verekedésről nem kellett leszoktatni őket.

2011. febr. 18. 21:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem két kaukázusi kölyök van fiú és lány. 4 hónapos. Gyakran összekapnak bármilyen kis hülyeségen. Szét szoktam őket szedni, majd pár perc múlva hatalmas játékba kezdenek egymással mintha mi sem történt volna. Szerintem még nem alakult ki közöttük a sorrend.
2011. febr. 18. 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
A múltkor láttam a tv-ben(national geographic channel-en) a Csodálatos Kutyadokit, és abban volt egy ilyen eset:) szerintem valahogy keress rá, nem emlékszem, pontosan mit csinált :) :$
2011. febr. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!