Mit csináljak a megvadult kölyökkutyákkal?
Nekem már volt részem ilyenben, és 8 hetsek voltak a kiskutyák. Nem hittem a szememnek. Ugy összeverekedtek, hogy alig birtuk szétszedni őket, ráadásul nem is volt olyan könnyű, mert nyálasak voltak, és csúsztak.
Az a megoldás, ha sürgősen keresel egy normális gazdát legalább az egyiküknek, és a másik kutyust kezelésbe veszed. És innentől borzasztó határozottan, és következetesen nevelni. Ha nem vagy határozott, akkor azt a kutya mindig megfogja érezni, és annak nincs jó vége. Kérj szakembertől segitséget, de ha nem vagy biztos magadban, akkor őt is add gazdihoz.
Én úgy értelmeztem, hogy a kérdező nem akarja a kölyköket megtartani. Írta is hogy már csak kettő maradt.
Kérdező én azt javaslom, hogy nem add őket egy helyre oda, és mind a kettőt egykének vigyék. Ott majd ( ha jó helyre kerül ) foglalkoznak vele/ük.
Ne haragudj, de erre tényleg nem lehet tanácsot adni, csak azt, hogy kérd szakértő segítségét. Ha két ilyen kicsi kölyök összeugrik, ott már valami gond van a neveléssel. Ha szétszedni sem tudod őket, akkor biztos, hogy valamit rosszul csináltál. De ezt leírás alapján nem fogjuk tudni megmondani, hogy mit!
Látni kellene a szituációt ahhoz, hogy érdemben, okos tanácsot lehessen adni egy ilyen problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!