Hogy lehet egy kis termetű kutyát parancsokra tanítani?
13:37-es vagyok.
Mégis adják a Póráz két végén-t:
Vasárnap (Február 20.) 10:20
Vasárnap (Február 27.) 10:20
Úgy tudom előre csak két hetet jelez, pontosabban ez és a következő.
Jó nézegetést, tanulást.
Én nem nézem a sorozatot, mert nem köt le, de a könyvben ettől függetlenül hasznos dolgok vannak és kész. És ezt a kutyasulinkban is tudják (ahol tényleg nem kispályások az oktatók sem, mivel rendőrkutyákat, meg hétköznapi kutyákat is képeznek ki például filmekbe).
Én még mindig azt mondom, kedves IGCM, hogy olvasd el a könyvet, mert más, mint a sorozat. De ez csak egy jótanács.
Én nem mondtam,hogy nem olvastam....
És nem kérek a tanácsaidból ,de kösz :D
Egy filmekben szereplő trükköző kutya és egy rendőrkutya nem úgyanaz.........XD
A filmes kutya kiképzésének alapja a nyomvonal követés felemelt fejjel :D
De bzitos nem kamuztál mikor írtál ...
A rendőr kutyákat pedig egy személy képzi...egy kiképző-egy kutya..és nem összevontan egy kutyasuliban...oda csak a ^nagy^ tréningre viszik őket.
IGCM, szövegértelmezési problémáid vannak?
"mivel rendőrkutyákat, meg hétköznapi kutyákat is képeznek ki például filmekbe". Látod, én ezt írtam. Nem azt, hogy rendőrkutyákat képeznek ki filmekbe. Hanem kiképeznek rendőrkutyákat. Pont. És kiképeznek kutyákat filmekbe. Megint pont.
És nem, nem kamuztam amikor írtam. Nagyon jó oktatóink vannak a suliban, de te persze biztos okosabb vagy mint ők.
És ne úgy képzeld el a rendőrkutyaképzést, hogy szabadon engednek 10 kutyát 20 oktatóval és felváltva parancsolgatnak nekik.
Mellesleg még mindig azt mondom, hogy semmi jogod szidni egy könyvet, ha nem olvastad el.
Kérdező, szerintem se a sorozatot nézd, a könyv sokkal jobb és többet lehet belőle tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!