Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet egy kis termetű...

Bri11 kérdése:

Hogy lehet egy kis termetű kutyát parancsokra tanítani?

Figyelt kérdés
Nyári szünetben kapok egy kutyát,de nem bírom kivárni.Addig is még nem lesz meg szeretnék mindent tudni a kis termetű kutyákról.Pl:hogy szoktassam szobatisztaságra,hogy tanítsam be neki a pitizzet stb.
2011. febr. 18. 12:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

13:37-es vagyok.

Mégis adják a Póráz két végén-t:

[link]

Vasárnap (Február 20.) 10:20

Vasárnap (Február 27.) 10:20

Úgy tudom előre csak két hetet jelez, pontosabban ez és a következő.

Jó nézegetést, tanulást.

2011. febr. 18. 14:03
 22/36 anonim ***** válasza:
Én ezt nem csalásnak fogom fel, hanem üzletnek. Lássuk be, hogy ezeknek a TV sorozatoknak nem a gazdik nevelése a célja, hanem hogy egy kutyanevelősnek ácázott jól eladható showműsort készítsenek. Az, hogy egyébként vannak benne jó és hasznos dolgok is, már csak melléküzemág. A könyvet nem olvastam, de érdekel, és el fogom olvasni. Bízom benne, hogy jobb, mint a tévéműsor. Én amekkora lelkesedéssel vártam a magyarországi premiert, akkora csalódás volt számomra az első adás. :(
2011. febr. 18. 14:05
 23/36 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!Nézek a youtube-on majd videókat.:)
2011. febr. 18. 14:17
 24/36 anonim ***** válasza:

Én nem nézem a sorozatot, mert nem köt le, de a könyvben ettől függetlenül hasznos dolgok vannak és kész. És ezt a kutyasulinkban is tudják (ahol tényleg nem kispályások az oktatók sem, mivel rendőrkutyákat, meg hétköznapi kutyákat is képeznek ki például filmekbe).

Én még mindig azt mondom, kedves IGCM, hogy olvasd el a könyvet, mert más, mint a sorozat. De ez csak egy jótanács.

2011. febr. 18. 15:10
 25/36 IGCM ***** válasza:

Én nem mondtam,hogy nem olvastam....

És nem kérek a tanácsaidból ,de kösz :D

Egy filmekben szereplő trükköző kutya és egy rendőrkutya nem úgyanaz.........XD

A filmes kutya kiképzésének alapja a nyomvonal követés felemelt fejjel :D

De bzitos nem kamuztál mikor írtál ...

A rendőr kutyákat pedig egy személy képzi...egy kiképző-egy kutya..és nem összevontan egy kutyasuliban...oda csak a ^nagy^ tréningre viszik őket.

2011. febr. 18. 15:14
 26/36 anonim ***** válasza:
könnyen:))
2011. febr. 18. 15:59
 27/36 A kérdező kommentje:
Milyen napokon és hánykor megy a csodálatos kutyadoki,vagy mi?
2011. febr. 18. 17:00
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ő eléggé állatkínzó mikor szöges nyakörvet meg árammal sokkólós nyakörvet tesz a kutya nyakába és a lábával szerencsére nem rugdosva, csak meg-meg lökve neveli. Nem pedig -, mint Viktória a Póráz két végén című műsorban- azt tudatosítja a kutyában, hogy ha ezt megteszed az jó és cserébe dicséret, dajkálás és jutalomfalat vagy a kedvenc játékod jár. Tehát pozítív megerősítés a jóért, nem pedig bántalmazás a rosszért. De ha még ezután is érdekel az a nagy "csodálatos" kutyadoki: [link]
2011. febr. 19. 10:27
 29/36 anonim ***** válasza:

IGCM, szövegértelmezési problémáid vannak?

"mivel rendőrkutyákat, meg hétköznapi kutyákat is képeznek ki például filmekbe". Látod, én ezt írtam. Nem azt, hogy rendőrkutyákat képeznek ki filmekbe. Hanem kiképeznek rendőrkutyákat. Pont. És kiképeznek kutyákat filmekbe. Megint pont.

És nem, nem kamuztam amikor írtam. Nagyon jó oktatóink vannak a suliban, de te persze biztos okosabb vagy mint ők.

És ne úgy képzeld el a rendőrkutyaképzést, hogy szabadon engednek 10 kutyát 20 oktatóval és felváltva parancsolgatnak nekik.

Mellesleg még mindig azt mondom, hogy semmi jogod szidni egy könyvet, ha nem olvastad el.

Kérdező, szerintem se a sorozatot nézd, a könyv sokkal jobb és többet lehet belőle tanulni.

2011. febr. 19. 13:54
 30/36 A kérdező kommentje:
Komolyan ilyen nem normális a kutyadoki.Szöges nyakörv.Úristen!Inkább nem is nézem.
2011. febr. 19. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!