Tyler913 kérdése:
Kedves kutyasok! Ha a tenyeszto messze lakik (100+ km), hogy tanacsos hazahozni a kiskutyat?
Figyelt kérdés
Raadasul nyaron tortenne a dolog.Milyen ovintezkedest tegyek,hogy esetleg ne legyen baja a melegtol,vagy ne legyen rosszul az autozastol?Erdemes megallni kozben itatni,esetleg pisiltetni (14 hetes lesz),vagy inkabb minel gyorsabban probaljak hazaerni?2011. febr. 18. 03:30
11/12 anonim válasza:
Mi kb 85 km-t utaztunk vele kocsival. Úgy volt neki a legjobb, hogy hátul ültünk vele (én és a tesóm, de 1 ember is elég). Vittünk neki kosarat, de nem volt hajlandó benne maradni. A lényeg, hogy ne a legnagyobb melegben menj érte, és szerintem ne tömegközlekedéssel, mert úgy sokkal nehezebb megoldani, ha például meg kell állni, mert hánynia kell a kutyusnak, vagy elvégezni a dolgát. Szerintem a legjobb, ha ölben van a kutya vagy a hátsó ülésen, úgy, hogy valaki mellette ül és vigyáz rá. Mi egyszer vagy kétszer itattuk meg út közben, és ha jól emlékszem, nem álltunk meg, hogy pisilni tudjon, mert nem volt még pórázhoz és nyakörvhöz szoktatva, de jó lenne, ha ti egyszer meg tudnátok állni vele.
Enni biztosan nem ad neki a tenyésztő aznap.
12/12 anonim válasza:
mi is rengeteget utaztattuk a kutyusokat mert németbe mentünk.És azt tanácsolom:szállítóbox,friss víz,táp,kutyafekhely,most ennyi jut az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!