Mit gondoltok? (nem kell véresen komolyan venni, csak érdekel, hogy milyen ezzel kapcsolatos kutyás sztorijaitok vannak)
Ezt a mondást én megfordítanám, és inkább azt mondanám, hogy "Amilyen a gazda, olyan a kutyája". A tükör módszernél is ez a legfontosabb szabály, a kutya a gazda tükre. Így, ha a kutya valamit rosszul csinál, akkor a gazdában kell keresni a hibát. A te esetedben is. Ha átvesz valami szokást a kutya, azt a gazdájától látta, tanulta el.
Egyébként nálunk most a legújabb szokás az, hogy utánoznak. Ha én iszom pohárból, ők is odamennek a tányérjukhoz, és ők is isznak. Ha én lepihenek, ők is lepihennek. :)
Még csak a tükör módszert se kell ehhez nézni :D
Alapvető dolog ha két élőlény együtt él akaratlanúl is elkezdenek egymásra hasonlítani :D
Nem pont rossz szokásra gondoltam, egyszerűen csak érdeklődtem, mert néztem valamelyik kutyatáp reklámposztereit vagy miket a neten, amin pont ilyen vicces összehasonlítások voltak (kutya ill. gazdája) és felmerült bennem, hogy esetleg lehet-e ilyesmi tulajdonságokban is :)
Ahogy például Ninna ♥ írta a poharas példát :D Ilyenek után érdeklődtem, csak kíváncsiságból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!