Milyen kutya volna jó nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnék hosszu szőrűt,középnagyot,csak udvarra,okosat,gyerekszeretőt,jó házőrzőt,(És nem berni pásztort)2009. febr. 12. 19:54
11/12 anonim válasza:
sheltie kutya fajta szerintem neked való kutyi!
12/12 anonim válasza:
A németjuhász szerintem ideális lenne, nagyon intelligens fajta. Nekünk már ősidők óta mindig ilyen van, vagyis volt egy német vizslánk is egy ideig, de csalódtunk benne, mert rengeteget ugatott főleg éjjel és a 150cm magas kerítésen is átugrott, hogy megszökhessen.
A németjuhásszal semmi gond nincs, persze amellett, hogy udvaron tartjuk hetente legalább kétszer sétálni kell vinni. A kajára sem túl igényes, száraztápot eszik naponta egyszer 500-600g-ot+ egy kis konyhai maradék, ha van. Nagyon kedves ragaszkodó fajta és jó házörző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!