Szerintetek vegyek kimérős tápot?
mondjuk ezért vannak különböző méretű tápok. Szerintem nagy bajod nem lehet a kimérttől, de előfordulhat az is, amit Ninna írt (megmondom őszintén nem tudom, hogy milyen formában tárolják ezeket a kimérős tápokat, mert ha pl vmi műanyag dobozban vagy olyan helyen ami steril, és nem szállhat bele pl légy akkor egyáltalán nem para).
Ha nem jön be egy táp, a következőből azért elsőre nem vennék 20 kilót, mert pl egy orijen tápot sajnálnék leadni a menhelyre...Nem úgy értem, hogy az ottani kutyáktól sajnálom, de nem két fillér, és én sem szülöm a pénzt:)
Szerintem nyugodtan vehetsz. Azt úgyis észrevennéd, ha másfajta táp is belekeveredett abba amit te vennél, de egy jobb üzletben nem igazán fordul elő ilyesmi.
Én Acana Lamb&Apple-t szoktam a kutyámnak kimérve venni, mert így sokkal olcsóbb. A legnagyobb kiszerelést kb. 1 évig enné a kutyám (kistestű kutyáról van szó), kis kiszerelésben pedig kétszer annyiba kerül, mint kimérve. Ja és ugyanúgy megmaradt az illata a tápnak, eddig semmi gondunk nem volt a kimért tápokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!