8-9 hetes koráig az anyja mellett a helye, ő megtanítja amire kell.
2011. febr. 15. 20:30
13/26 anonim válasza:
Hol sikerült szerezned? Én is ilyet szeretnék már egy ideje.
2011. febr. 15. 22:08
14/26 anonim válasza:
szia!
Nekem mudim van, 2,5 hónaposan hoztam el, 2 napig sírt :)).
2011. febr. 16. 08:08
15/26 anonim válasza:
De "fikázunk" a fajtája miatt. Jól tudod hogy hülyeséget csinálsz ha keverékért pént adsz (gondolom nem keveset). Csak a szaporitást támogatod ..
2011. febr. 16. 12:35
16/26 A kérdező kommentje:
Te fikázztál a magad nevében beszélj! És nincs közöd ahoz. hogy mennyibe került.
A többieknek nagyon szépen köszönöm.
2011. febr. 16. 15:49
17/26 anonim válasza:
Még az előző kérdésedre válaszolva: 8 hetesen hoztuk el a kiskutyámat :) Amúgy a Maltipoo-k nagyon aranyosak szerintem!
2011. febr. 17. 17:28
18/26 anonim válasza:
Szia ! Mi kicsit későn hoztuk el 5 hónapos korában. 2 napig sírt, de lent aludtunk vele a kanapén ! Meg a lakásban ez a második kutyánk ( havanese )
Egyébként ez a maltipoo milyen kutya??
2011. febr. 17. 18:02
19/26 anonim válasza:
Ne fikázd...Direkt bukózni jön ide..
Ne foglalkozz vele.
Nekem is ilyenem van,gyönyörű okos,és néha olyan emberi dolgokat csinál...
8 hetes koráig semmiképpen ne hozd el,a foglalkozol babusgatod,még sírni sem fog...Az oltásokra figyelj. :)
Hagyd pihenni,és hagyd hogy felfedezze az új környezetet.Nem lesz probléma...Sok boldogságot hozzá!!:)
2011. febr. 17. 18:07
20/26 anonim válasza:
Nekem amstaffom van, nyolchetesen hoztuk, és úgy két napig sírdogált, de utána megszokta a helyet... Amikor balesetet szenvedett ( megharapta egy bullterrier) akkor amikor kiment az altató belőle, akkor sírt éjszaka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!