Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljunk? A hülye...

Mit csináljunk? A hülye szomszéd kutyála álandóan ugat, vonyit.

Figyelt kérdés
Az van,hogy nekem volt egy kiskutyám,akit az utcáról fogadtunk be télen,meg nekik is volt egy kutyájuk ami álandóan ugatott és mi szóltunk nekik,erre másnap reggelre a mi kiskutyánk eltünt...Ök ütötték agyon vaslapáttal....és vhova elásták :( azért,mert szóltunk,és még nem is üvöltöttünk hanem szépen mondtuk.Erre nem rég vagyis s 1 éve kaptam egy Golden Retrivert,erre ök elvitték a korcsukat és hoztak helyette egy nagy NÉMETJUHÁSZT AMI HAJNALI 3-7IG UGAT!!!!!!!nem lehet aludni,szólni meg nem merünk...feljelenteni meg erre felénk nem lehet....Valki tudna segiteni??? :( már nem birom.Suliban is majdnem elalszom....
2011. febr. 15. 08:53
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Nem, nem örülnék. De van nekik hátul elkerített rész, ahová be tudnák csukni. Régen baromfiudvarnak használták.

Visszakérdezek: Te örülnél, ha másnak úgy kellene menned vizsgázni, hogy egy percet sem aludtál éjjel?

Amúgy nem csak 3 méteres lánc létezik, hanem futóra is meg lehet kötni egy kutyát 15 méteres lánccal. Éjjelre ha megkötötte volna, semmi baja nem lett volna a kutyának. Egy 10 méteres láncra kötött kutyának sincs rosszabb dolga, mint egy 50 négyzetméteres panelban tartottnak. Pláne ha napközben ott van neki a baromi nagy udvar és kert, ahol rohangálhat. Amúgy van még egy kutyájuk, azzal játszik egész nap. Az nem szokott ugatni.

2011. febr. 15. 09:51
 12/17 Fannushh<3 ***** válasza:
70%

Az én kuyámat is a hátsószomszédom ölte meg! mert melénk költözött egy házaspár és van egy kutyájuk amelyik mindig ugat ! Ez már egy éve vt! sajnos még mindig fáj az emléke ... azért kellett meghalnia mert nem is ő ugatott hanem a másik kutya!

ÉN FÜLDUGÓT JAVASOKOK, LEHET VENNI A GYÓGYSZERTÁRAKBAN, MINDEN FÉLE SZÍNBEN... A LEGJOBB HOGY A MESSZI ZAJOKAT NEM HALLOD MEG DE A MOBILOD CSÖRGÉSÉT HA ÉBRESZT AZT IGEN :D

2011. febr. 15. 10:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Oké...Holnap megyek és keresek valamit.ám sajnálom a te kutyusodat is :( sok nem 100as ember van :(
2011. febr. 15. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
jelents be a jegyzőnél, hogy a folyamatos ugatás zavarja a pihenésed.
2011. febr. 15. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kiskutyád simán elszökött, ez erősen összeesküvés elméletnek tűnik nekem, hogy azért elásta a kutyádat mert szóltatok neki, hogy ugat a kutyája...
2011. febr. 15. 15:02
 16/17 IGCM ***** válasza:

Öcsém...:(

Inkáb vigyétek be éjjelre a kutyákat legalább az előtérbe,hogy ne tudják az ilyen barmok kinyírni...napközbe már csak nem mernek a közelükbe menni :S

2011. febr. 15. 17:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Igaz,hogy kinyirta a kutyusomat!!!!!!!!!!Mégis mit vársz egy drogostól???Ezek nem emberek ezek hülye vadbarmok!!!!!
2011. febr. 15. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!