Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet egy kutya agresszív...

Lehet egy kutya agresszív akkor, ha éhes?

Figyelt kérdés

Van egy cane corsom és diétára fogtam az utóbbi időben, mert volt rajta egy kis túlsúly. Azóta viszont mintha agresszívabb lenne, nekimegy a másik kutyámnak, az állatorvosi rendelőben is rámorgott egy kutyára, pedig ilyesmit nem csinált korábban.

Ilyenkor mi a teendő? Nem akarok neki ennél több tápot adni, hogy megint elhízzon.

2011. febr. 13. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetséges
2011. febr. 13. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez az oka, ha csak nem azt jelenti a diéta, hogy egyáltalán nem kap enni:)
2011. febr. 13. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem sem lehet.
2011. febr. 13. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Esetleg olyan összefüggésben elképzelhető, hogyha nem megfelelő a távolság köztetek rangsorban, sőt leginkább egyenrangúak vagytok, vagy akár fölötted áll, akkor ugyebár nem vagy sokkal több, mint etetőgép. Amíg jól működsz, addig hajlandó együttműködni veled. De most úgy érzi jogtalan sérelem éri, ami miatt felülírja a szabályaidat.

De ez csak valami nagyon halvány tipp, lehet, hogy tök hülyeség, csak gondolkodtam, hogy mi lehet...

Neked kell tudnod, hogy van-e benne valami.

2011. febr. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!