Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől vérezhet az amstaffom...

Mitől vérezhet az amstaffom hímvesszője?

Figyelt kérdés

Pár csepp vér le szokott róla hullani, de csak ritkán.

Lehet ahhoz köze, hogy az egyik szukánk pár napja tüzelt,de nem tudta megdugni, mert az miniyorki volt.

2011. febr. 13. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De lehet pl. vesebetegség, prosztatagyulladás is.
2011. febr. 13. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
nekem a yorkshirem-nek vérzik. és nemtudjuk mitől. állatorvosra pedig nincs most pénzünk
2011. febr. 13. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

honnan tudod hogy nem fáj neki? megkérdezted?:D ja és ha nincs pénzetek, akkor ne fogadjátok el, mert nem egy játékkutyáról van szó, akiről nem kell gondoskodni.

azt mondtam, hogy hívja fel, mondja el a panaszt, az orvos meg úgyis megmondja, ha látni akarja. de oda írtam h viheti egyből állatorvoshoz is. jó lenne ha tudnál szöveget értelmezni.

2011. febr. 13. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
hiába törölték a válaszokat, akkor is felelőtlen disznó, a yorkis illető. Remélem majd neki is elkezd vérezni a nemi szerve, és remélem, senki nem fog rajta segíteni!!!!!!
2011. febr. 13. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
ó most nézem, hogy törölték amit írtam. pedig nem írtam ocsmány módon, csak az igazat írtam le, hogy felelőtlen, és nem kell kutyát vállalni (még akkor sem ha ajándékba kapták) ha nem tudja állatorvoshoz vinni, ha baj van. ennyi.
2011. febr. 13. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is amstaffom van ,ezért szívügyem a kérdés.Talán állatorvoshoz kellene vinni nem? A yorkisnak pedig gratulálok..NEM KÖTELEZŐ KUTYÁT TARTANI!!Az ellátására mindig kell,hogy legyen pénz!Én 17 éves lány vagyok,amikor a másik kutyusomnak(rotweiler) méhgyulladása volt,elmentem kölcsönkérni ,és azonnal diákmunkát vállaltam,hogy visszatudjam fizetni! Vagy ha tudom,hogy a kutyámnak a közeljövőben szüksége lesz egy nagyobb műtétre,vagy oltásra,inkább nem eszek,de akkor is félrerakom a pénzt,mert ő tőlem függ,és értem létezik. Felelőtlenség netovábbja ha aztmondom,hogy nemviszem orvoshoz mert nincs rá pénzem..

17/L

2011. febr. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!