Fajtatiszta az amstaffom?
Itt van 2 kép a 10 hónapos amstaffomról.Szerintetek fajtiszta?Ja és még egy kérdés.Hogyan szoktassam le arról, hogy ne harapdálja a kezem?
Szerintem is az. Ha van törzskönyve, akkor főleg :) nagyon szép kutyuus!
Ha megharap, akkor kapd el a kezed és nyüszögj fel, próbálj olyan hangot adni mint a kölyökkutyák, ezzel érezteted vele, hogy fáj neked. Csináld kitartóan,1nap alatt ne várj javulást. Vagy még a másik módszer ha ez nem válik be - de elsősorban érdemes az előbbit alkalmazni - akkor ha harap üss rá egy kicsit az orrára, de csak finoman. Vagy fogd be a pofáját, és tartsd úgy pár másodpercig. De a legjobb az első módszer.
törzskönyve nincs, vagyis nem tudom, mert kaptam a kutyát uncsiméktól. Itt van még egy kép amin az apjával van:
a harapdálásra tudtok valami megoldást? köszönöm az eddigi válaszokat
én azt csináltam hogy ha harap befogtam a száját. volt hogy szájkosarat is kapott. kinövi egy idő után.
amúgy ajánlom a kutyaiskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!