Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bracco italiano ára? Bővebben...

Bracco italiano ára? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mennyi egy bracco italiano ára?(kennelből)?
2011. febr. 13. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb, ha felveszed a telefont és felhívod valamelyik magyarországi kennelt.

Itt van néhány:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De a tippem szerint 100-150 alatt ne számíts rá. Nem egy gyakori fajta Magyarországon, zömmel külföldön fedeztetnek, sok kutyát küldöldről hoznak be ahol egy átlag kutya alaphangon 700-1000 euró, így az ilyen kutyák kölykeit sem fogják fillérekért vesztegetni, ráadásul jobban jár a fajta amíg csak olyanok vesznek akik rááldozzák a vételár borsos összegét - így talán jobban kiküszöbölhető h rossz kezekbe kerüljön egy-egy példány és elinduljon a sorozatgyártás.

2011. febr. 13. 18:42
 2/3 Ninna ♥ ***** válasza:

Ilyen fajtát 200 ezer felett fogsz majd csak tudni találni normális kennelből. Ha látni fogják rajtad, hogy nem akarsz ennyi pénzt kiadni érte, akkor nem fogják odaadni, mert egy igazi rajongó, aki tényleg rajong ezért a fajtáért, tényleg megfizeti a vételár borsos összegét is, akármennyi is legyen. Ahogy az előző is leírta, a szaporítás veszélyei miatt nem fogják egy tapasztalatlan embernek odaadni egy kutyát akármennyiért sem.

Nem tudom, mi a célod ezzel a kutyával, amit venni szeretnél, de nagyon komoly terveid legyenek vele, mert csak akkor fognak neked egyáltalán adni kölyköt.

2011. febr. 13. 18:47
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖssz!Én vadász vagyok és van magyarvizslám meg egy bracco csak azt kaptam egy külföldi barátomtól.amugy meg kifizetném egy ijen nagyszerű fajtát.
2011. febr. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!