Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan váltsak tápot?

Hogyan váltsak tápot?

Figyelt kérdés
Sziasztok a westie kiskutyám eddig royal cannin tápot vettem csak ki néztem neki a pro plan kutyatápot és meg is vettem neki de nem akarja meg enni ha összekeverem a két tápot akkor kiválogatja a royal cannint hogyan kellene átszoktatni a másik tápra?
2011. febr. 13. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem rögtön kell adni hanem fokozatosan,addig oké,mindig kicsit több az újból.Hameg nem eszi meg akkor szerintem ne eröltesd,lehet hogy érzékeny a gyomra,vagy nem ízlik neki.
2011. febr. 13. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem szereti, akkor ne erőltesd. Miért szeretnél váltani?
2011. febr. 13. 14:32
 3/13 A kérdező kommentje:
azért szeretnék tápot váltani mert olcsóbb és így jobban ki jönnék a pénzemmel mert hogy 13 éves vagyok és egyedül kell vennem neki a tápot
2011. febr. 13. 14:44
 4/13 anonim ***** válasza:

első vagyok

akkor ne pro plant vegyél neki hanem mést,hátha mást megeszik

2011. febr. 13. 14:56
 5/13 A kérdező kommentje:
már vettem neki eukanubát acanát azt se eszi meg és abból is már az összes ízesítést amiben nincs csirke hús és pro planből is
2011. febr. 13. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam,hogy eleinte,csak 1-2 szemet tettem bele..Nem baj ha kiválogatja,hagyd rá.Legközelebb már 5-6 szemet,akkor sem baj,ha kiválogatja,hagy válogassa. Kb 1 hétig ezekkel az adagokkal játszottam,majd kb felesbe tettem elébe,inkább lehet kevesebb az új táp,és most jön a trükk,kenőmájassal összegyúrtam neki a tápot.Simán megette,ezt így csináltuk 2 hétiig,mindig emelve az új tápot,de májassal keverve.A végén már csak új táp volt májassal elkeverve,és mielőtt letettem elébe,megnyalattam vele az ujamat,ami májkrémes volt.Utána csökkentettem a májast,majd 1 hét múlva elhagytam,és azóta is az újat eszi.de vigyázni kell azért ha nem megy így se,ne erőltesd,megfigyeld a székleté,mert megzavarhatja a tápváltás!

Remélem segíteni fog:)!

2011. febr. 13. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,vagy vehetsz neki flatazort,az általában szeretik,bár lehet húzós az ára,én nagykerben vesze,és így olcsóbbra jön ki..,bár lehet,hogy ezzel most neked hülyesget mondtam..
2011. febr. 13. 15:05
 8/13 Ninna ♥ ***** válasza:
A Flatazort én is tudom ajánlani, elég jó minőségű, szerintem a Royal Caninnél egyáltalán nem rosszabb, árban viszont sokkal kedvezőbb. Általában a kutyusok szeretni szokták, szóval meg lehet próbálni. A Royal Caninnek a híre sokkal nagyobb, mint a minősége.. teli van gabonával, ennyi pénzért még lehet, hogy a Dog Chow is 1000x jobb.
2011. febr. 13. 15:23
 9/13 A kérdező kommentje:
azt is vettem már de azt se ette meg
2011. febr. 13. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

drasztikus módszer:

lerakod az új tápot neki 20 percig kint hagyod, ha nem kell elveszed...este ismétled...

2 napnál többet nem fog önként koplalni

tapasztalat ;)

2011. febr. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!