Hogyan váltsak tápot?
első vagyok
akkor ne pro plant vegyél neki hanem mést,hátha mást megeszik
Én úgy csináltam,hogy eleinte,csak 1-2 szemet tettem bele..Nem baj ha kiválogatja,hagyd rá.Legközelebb már 5-6 szemet,akkor sem baj,ha kiválogatja,hagy válogassa. Kb 1 hétig ezekkel az adagokkal játszottam,majd kb felesbe tettem elébe,inkább lehet kevesebb az új táp,és most jön a trükk,kenőmájassal összegyúrtam neki a tápot.Simán megette,ezt így csináltuk 2 hétiig,mindig emelve az új tápot,de májassal keverve.A végén már csak új táp volt májassal elkeverve,és mielőtt letettem elébe,megnyalattam vele az ujamat,ami májkrémes volt.Utána csökkentettem a májast,majd 1 hét múlva elhagytam,és azóta is az újat eszi.de vigyázni kell azért ha nem megy így se,ne erőltesd,megfigyeld a székleté,mert megzavarhatja a tápváltás!
Remélem segíteni fog:)!
drasztikus módszer:
lerakod az új tápot neki 20 percig kint hagyod, ha nem kell elveszed...este ismétled...
2 napnál többet nem fog önként koplalni
tapasztalat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!