Kutyát hogy lehet beadni menhelyre? Mennyit kell fizetni? (kölyök kutyusok)
És ha megmarad lakásban a csomó édibédi kiskutya,az ivartalanítás meg kínzás,akkoe egymás között is fognak szaporodni ivarérés után.
Épp azért kellett volna megműttetni már régen a szukát,mert volt már álvemhes.
Keresztanyáméké is volt,emlőrákot kapott,és iszonyú kínok közt pusztult el.
Kérdező! 21:57 vagyok, én írtam az ivartalanítással kapcsolatos dolgot, de nem neked szántam, hanem annak, aki előttem írta, hogy kegyetlenség vagy mi.
Én nem ítéllek el, nyilván nem jó dolog, hogy nincs ivartalanítva a kutyád, de már megtörtént a dolog, a kiskutyák világra jöttek, ezen már kár pattogni bárkinek is. Arra kellene fektetni inkább a hangsúlyt, hogy ezek a kis tünemények mielőbb jó gazdához kerüljenek.
Egyébként én írtam neked e-mailt, hogy szeretnék képet az anyukáról, mert tesómék szeretnének kiskutyát. Várom a képet továbbra is:)
Még annyi, hogy arra tényleg figyelj, hogy chipelve legyenek a kicsik, mert már nem kerülhetnek el a háztól nélküle, még akkor sem, ha csak ajándékba adjátok őket.
Elég komoly pénzbüntetés jár érte:S
Igen?És ki fogja ezt szerinted ellenőrizni mondjuk országos szinten?
És falun hányan fogják chipeztetni?Nincs a világon ember,aki tudná,mikor és hány kölyök születik és kerül gazdához.
Ez megint egy barom szabály,megvalósíthatósága,értelme 0.
Inkább komolyan kéne komolyan büntetni,akire rábizonyítják az állatkínzást,nemcsak jelképes "büntetéseket"kapjanak.
Ezzel csak az a gond,hogy az Illatoson is csücsül mindig pár chipes kutya,aki ennek ellenére nem azonosítható.
Na és próbáld megmagyarázni pl.a mi falunkban a parasztoknak a chipezést,mikor még oltásra sem költenek!
persze értelek téged is, igen van aki még oltatni sem oltatja a kutyáját.
Lehet azért van annyi chipes kutya ott, mert nem véletlen lettek szélnek eresztve...:S
csak nem keresik őket direkt. A chipnek van egy száma, ha elveszik a kutya, akkor bizonyítani tudod, hogy ezzel meg ezzel a chip számmal rendelkező kutya az enyém.
de amúgy annak ellenére, hogy megértelek, ez akkor is törvény, és kész! Amit be kell tartani, mert, ha nem, akkor bünti!
Nincs kibúvó, hogy hogy magyarázd meg a falusinak. Majd egyszer jól ráb@szik!:S Lopni sem szabad, de aki megteszi, az viselje a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!