Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért eszi szívesebbem kölyök...

Miért eszi szívesebbem kölyök kutyám a Flatazort, mint az Acanát?

Figyelt kérdés
Régebben Flatazort kapott, de mivel az Acana jobb minőségű, váltottunk. A kicsi nem ette olyan szívesen az Acanát, mostmár viszont csak beleszagol és otthagyja. Ellenben a Flatazort még mindig nagyon szívesen fogyasztja. Mit csináljak? Erőltessem az Acanát? Vagy inkább adjam azt, amit szeret? Mennyivel jobb az Acana? A problémánk még az is, hogy mivel a környékünkön nem lehet rendelni Acanát, netről rendelünk egyszerre nagyobb mennyiséget, és van még 3 zsák bontatlan tápunk...
2009. febr. 10. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Szia. Szerintem adjál neki azt amit szeret a flatazor is jóminösségűnek számit igaz jobb az acana de szerintem adj neki flatazort. Amugy ha a környékeden van menhely vagy van olyan személy akit érdekel akkor eladhatod. Amugy hol laksz mert engem is érdekelne az acana.
2009. febr. 10. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ:) Gondoltam arra is, hogy ha nem eszi meg, elveszem előle, és következő etetésnél elé teszem, amíg meg nem eszi. De ezt egy 3 hónapos, fejlődő kölyökkel nem hiszem, hogy tanácsos megcsinálni. Írtam privát mailt.=)

2009. febr. 10. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

csináld úgy hogy 2 hétig flatazort, utána 2 hétig pedig acanát kapjon. mert hamar rá is unnak.

2009. febr. 10. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Az Acanát már a kezdetektől sem szívesen ette, úgyhogy nem hiszem, hogy a ráunással lenne a gond.:S De köszi:)
2009. febr. 10. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
én ajánlanám a hill's nature's best tápját..az én állataim utáltak minden száraztápot (royal canin,stb), ezt viszont imádják..itt egy kép: [link]
2009. febr. 10. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Orijen 6 féle halas táp

szintén az Acana gyártja,több díjat is nyert,nagyon jó minőségű táp,a válogatós,finnyás havanesem is megeszi...

2009. febr. 10. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ízesítsd neki egy pici sült olajjal, vagy valamilyen levessel. Épp csak annyival, hogy illatot adjon neki, és jól kavard össze, hogy minden szemre jusson. Próbálkozz elöbb csak fél adaggal, majd ha megette mind egy szemig, dícsérd meg nagyon, és adj neki egy pici nagyon finom falatot. Nálunk ez a trükk bevált.:)
2009. febr. 10. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
89%

Lehet a Flatazorban olyan ízanyag van amit kedvel. Az Acana valóban jobb táp, szerintem egyszerűen keverd össze neki a kettőt, biztos nem fogja szemenként kiválogatni. Ha így sem eszi meg ne adj neki mást. Én is sajnálnám egy ilyen kis kutya elől elvenni egész napra a tálat, hát ne tedd. Csak ne cseréld ki a tartalmát. Majd fog enni idővel.. Muszáj elfogynia annak a 3 zsáknak:)

Vészhelyzetre van még 1 apró trükköm. A Tescos májas nem olyan rossz, én is szeretem az ízét és olcsó. Keverd neki azzal, a miénk is úgy eszi meg a Royal Canint, magában nem szereti.

2009. febr. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!