Milyen közös akcióitok vannak a kutyátokkal? 4 kutyám van
is is :)
miket csináltok hovy jártok kirándulni stb?
Gratulálok..
Az neki fáj! nem élvezi!
Szaporító!!!
Szoktam vele görkorizni, olyankor fut velem. Szoktam birkózni vele, nyáron tervezem hogy úsztatom a medencébe:)
A görkorizós módszert csak akkor ajánlom ha jólnevelt kutyáid vannak, és tudnak normálisan sétálni, mert balesetveszélyes lehet!
miből gondolod hogy fáj neki? van amikor maga keresi a kant.. de ne bonyolódjunk erotikus válaszokba:DDDD
mindenesetre én ugygondol om hogy élvezi, nem vagyok szaporitó aki ketrecekbemeg trutyiba zárja a kutyáit, nem vagyok 16L
Nálunk a közös akció főleg a játék, a séta, és a tanulás. Leginkább mind egyben. Én nagyon látom mostanában a kutyámon, hogy a tanítás mennyire fontos. Nem értelmes dolgokra tanítom, inkább rengeteg hülyesége. Mostanában kevésbé volt kedvem a hideg miatt, meg a lustaság miatt, és nagyon látom, hogy mennyire hiányzik a közös akció.
Ha elkezdünk gyakorolni, hihetetlenül lelkes lesz. Közös akció még az ÖV, amire nem jutottunk most el sajnos.
ghgbd, ösztönből teszi, nem azért mert "jó". nem ember, az istenért... -.-"
bocsi az OFF-ért. Amúgy én sétálni szoktam vele természetesen, meg akadályt állítok és ugratom. :) Ez amolyan home agility. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!