Úgy őszintén, ti összeszeditek a sétáltatás során kutyátok után az ürüléket?
Nehogymár az erdőben is összeszedjem a szart!
Kb hetente néhány alkalommal jár arra valaki.
Amit meg futás közben elenged azt csak kisseprűvel, lapáttal lehetne fölszedni, mert tényleg szétesik, és nem elfér ott is a járdától 2 méterre?
És azért az évi 4 alkalom miatt nem fogok mindÍg szaros eszközöket magamnál hurcolni.
Szerintem azzal nincs gond, ha a rendes erdőn-mezőn nem szedi fel a gazda, én sem szedném fel, felesleges. Városi parkban már igen, mert a panelból mindenki odajáratja és kakiltatja a kutyáját, így elég hamar moccanni se lehetne az ürülékektől egy városi parkban..
A fő gond az, hogy rengetegen nem szedik fel a városban, a járdáról sem. Én nem 1-2 elpottyantott darabot szoktam látni, hanem jól megtermett, zsíros sz@rokat, és még azt is elbírom képzelni, hogy a gazdi közben ott állt a kutya mellett türelmesen, hogy mikor mehetnek tovább..
Hülyeség itt az erdei sz@rokon vitázni, mindenkinek a városi trágyateleppel van baja.
Én is felszedem szinte mindig. Városban sosem hagyom ott, és ha más háza elé csinál a kutyám, akkor sem. Volt már, hogy nem volt nálam zacskó és egy zsepivel szedtem fel a közepes testű kutyám után.
De amikor például bemegy egy bokorba, és ott intézi el, azt otthagyom. Fel sem tudnám szedni, mert nem érem el. Így más sem fog belelépni.
Egyébként nálunk is nagyon kevés kuka van, és van, hogy fél órán át lóbáljuk a kezünkben a szart. Sok gazda emiatt nem is szedi fel, elég kiborító tud lenni... főleg, ha az én kölyökkutyám megpróbálja megenni, és azt ugye elég nehéz kiszedni a szájából, vagy ha belehempergőzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!