Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy őszintén, ti összeszeditek...

Úgy őszintén, ti összeszeditek a sétáltatás során kutyátok után az ürüléket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 05:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Nehogymár az erdőben is összeszedjem a szart!

Kb hetente néhány alkalommal jár arra valaki.

Amit meg futás közben elenged azt csak kisseprűvel, lapáttal lehetne fölszedni, mert tényleg szétesik, és nem elfér ott is a járdától 2 méterre?

És azért az évi 4 alkalom miatt nem fogok mindÍg szaros eszközöket magamnál hurcolni.

2011. febr. 8. 12:59
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal nincs gond, ha a rendes erdőn-mezőn nem szedi fel a gazda, én sem szedném fel, felesleges. Városi parkban már igen, mert a panelból mindenki odajáratja és kakiltatja a kutyáját, így elég hamar moccanni se lehetne az ürülékektől egy városi parkban..

A fő gond az, hogy rengetegen nem szedik fel a városban, a járdáról sem. Én nem 1-2 elpottyantott darabot szoktam látni, hanem jól megtermett, zsíros sz@rokat, és még azt is elbírom képzelni, hogy a gazdi közben ott állt a kutya mellett türelmesen, hogy mikor mehetnek tovább..

Hülyeség itt az erdei sz@rokon vitázni, mindenkinek a városi trágyateleppel van baja.

2011. febr. 8. 13:57
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem mert a szántóföldön sétálunk, emellett kertünk van, tehát mi csak az élményért járunk ki, arról nem is beszélve hogy nálunk kukák sincsenek a közterületen.
2011. febr. 8. 13:57
 24/29 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk sincsenek kukák, csak a buszmegállókban. De ott vagy már lerúgták, vagy mindig tele van. Én is a határba hordom a kutyát.
2011. febr. 8. 14:45
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
Mindig! És vadászok azokra, akik nem. :)
2011. febr. 8. 14:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:)Köszönöm a válaszokat.A kérdésemet pedig nem povokációként tettem föl,hanem mint kezdő kutyás kiváncsi voltam más hogyan teszi.Bp-en lakom és én eddig fölszedtem (és ezután is föl fogom :) )a kutyám után az ürüléket,csak feltünt ,hogy sok kutyás simán otthagyja,innen indult a kérdés.Ja,és először tettem föl ezt a kérdést,nem régtől regisztráltam itt. :-)
2011. febr. 8. 20:21
 27/29 anonim ***** válasza:
46%
Budapesten jobban teszed, ha összeszeded, de kinn a kukoricásban fölösleges.
2011. febr. 8. 20:57
 28/29 A kérdező kommentje:
Na igen, egyértelmű,hogy hogy kukoricásban és hasonló helyeken nem törvényszerű fölszedni,én sem tenném ;-).De az már számomra is zavaró,hogy kutyasétáltatás során úgy kell szlalomoznom a többi kutyás által otthagyott kutyaürülék között,miközben ott vannak pár méterre az e célra kihelyezett kukák!!!:/
2011. febr. 9. 05:42
 29/29 anonim ***** válasza:
62%

Én is felszedem szinte mindig. Városban sosem hagyom ott, és ha más háza elé csinál a kutyám, akkor sem. Volt már, hogy nem volt nálam zacskó és egy zsepivel szedtem fel a közepes testű kutyám után.

De amikor például bemegy egy bokorba, és ott intézi el, azt otthagyom. Fel sem tudnám szedni, mert nem érem el. Így más sem fog belelépni.

Egyébként nálunk is nagyon kevés kuka van, és van, hogy fél órán át lóbáljuk a kezünkben a szart. Sok gazda emiatt nem is szedi fel, elég kiborító tud lenni... főleg, ha az én kölyökkutyám megpróbálja megenni, és azt ugye elég nehéz kiszedni a szájából, vagy ha belehempergőzik...

2011. febr. 9. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!