Úgy őszintén, ti összeszeditek a sétáltatás során kutyátok után az ürüléket?
Én is I. ker, és én is összeszedem, ráadásul nálunk ugye van kitéve zacskó is, meg kuka is, szerintem ez kuriózumnak számít. Olyan helyeken nem szoktam összeszedni, ha mondjuk erdőben vagyunk, ahol tuti nem lesz kuka, ráadásul asszem egy zacskó elhasználása nagyobb környezet szennyezés, mint a kaki. Persze ha pont túrista útra sikerül, akkor odébb teszem, ahol nem lépnek bele, vagy lefedem levéllel, hóval.
Amúgy az I. kerben szerintem pont kettő gazdi nem szedi össze, mert egy nagy kutya kakáját látom mindig, meg egy kicsiét.
De engem is baromira idegesít...
Ez a kérdés túl provokatív! Szinte 2-3 havonta jön nem normális és ezzel a hülye kérdéssel traktál itt mindenkit.
Mintha ezzel valami megváltozna, de nem fog. Aki nem hiszi, nézze vissza a fórumon.
Nem.
Egy patakparton lakunk, ahol egyébként ember nem jár, csak a gazdik a kutyákkal. Tök feleslegesnek érezném fölszedni, hiszen senkit nem zavar, senki nem lép bele, és a földnek jól jön a humusz:)
Persze ha lakott területen sétálnánk, akkor nem hagynám ott.
Csak kérdés azoknak, akik itt lepontozták azokat, akik nem szedik fel, mert a szabad természetben végzik a dolgukat a kutyájuk, ti felszeditek az erdőben? (nem a városi erdőkre gondolok, hanem amik a határban vannak)
És igen, provokatív kérdés. Oké, hogy benn a városban senki sem szereti kerülgetni a kutyagumit, sőt Budán a luxusnegyedben még az összképen is ront, de miért baj, ha a szántáson ott van a gumi elrejtve két barázda között? Erre válaszoljatok kedves lepontozók!
Városon belül mindíg,
erdőn-mezőn nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!