Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy őszintén, ti összeszeditek...

Úgy őszintén, ti összeszeditek a sétáltatás során kutyátok után az ürüléket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 05:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Én mindig összeszedem. Sok kis gyerek is játszik a környékünkön és nem szeretném ha belelépnének stb...Meg amúgy is gusztustalan látvány. Sokan sajnos nagy kutyusok után sem szedik össze, pedig ha belegondolunk milyen fertőző is lehet...Emberre és más kutyára nézve is. Meg úgy tudom hogy büntethetnek is érte.
2011. febr. 8. 09:03
 12/29 anonim ***** válasza:
72%

Én is I. ker, és én is összeszedem, ráadásul nálunk ugye van kitéve zacskó is, meg kuka is, szerintem ez kuriózumnak számít. Olyan helyeken nem szoktam összeszedni, ha mondjuk erdőben vagyunk, ahol tuti nem lesz kuka, ráadásul asszem egy zacskó elhasználása nagyobb környezet szennyezés, mint a kaki. Persze ha pont túrista útra sikerül, akkor odébb teszem, ahol nem lépnek bele, vagy lefedem levéllel, hóval.

Amúgy az I. kerben szerintem pont kettő gazdi nem szedi össze, mert egy nagy kutya kakáját látom mindig, meg egy kicsiét.

De engem is baromira idegesít...

2011. febr. 8. 09:32
 13/29 anonim ***** válasza:
22%

Ez a kérdés túl provokatív! Szinte 2-3 havonta jön nem normális és ezzel a hülye kérdéssel traktál itt mindenkit.

Mintha ezzel valami megváltozna, de nem fog. Aki nem hiszi, nézze vissza a fórumon.

2011. febr. 8. 09:38
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
Igen, utolsó, egyetértek. A múltkor például volt az a lovas kérdés, hogy a lovasok miért nem szedik össze az erdőben a citromot.
2011. febr. 8. 09:48
 15/29 anonim ***** válasza:
61%
Mindenkinek szuper kifogásai vannak, hogy miért nem szedik fel a szart. Ezért van sajnos ennyi kutyaszar... Mindig mindenhonnan felszedem, nem tudom felfogni, hogy ez egyeseket miért fáraszt ennyire!! Vagy ha ennyire fárasztó a kutya után eltakarítani a szart, akkor kutyát sem kéne tartani!!!
2011. febr. 8. 10:29
 16/29 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Egy patakparton lakunk, ahol egyébként ember nem jár, csak a gazdik a kutyákkal. Tök feleslegesnek érezném fölszedni, hiszen senkit nem zavar, senki nem lép bele, és a földnek jól jön a humusz:)

Persze ha lakott területen sétálnánk, akkor nem hagynám ott.

2011. febr. 8. 11:06
 17/29 anonim ***** válasza:
54%
Ja, patakparton, kukoricásban, szántáson minek fölszedni? Most őszintén, erre válaszoljatok. Persze, városban igen, ott természetes. De én direkt nem sétáltatom a kutyámat olyan helyen, ahol több az aszfalt, mint a zöld. És ez nem kifogás a felszedésre. Vagy te a róka meg az őz után is felszeded?
2011. febr. 8. 11:58
 18/29 anonim ***** válasza:
55%

Csak kérdés azoknak, akik itt lepontozták azokat, akik nem szedik fel, mert a szabad természetben végzik a dolgukat a kutyájuk, ti felszeditek az erdőben? (nem a városi erdőkre gondolok, hanem amik a határban vannak)

És igen, provokatív kérdés. Oké, hogy benn a városban senki sem szereti kerülgetni a kutyagumit, sőt Budán a luxusnegyedben még az összképen is ront, de miért baj, ha a szántáson ott van a gumi elrejtve két barázda között? Erre válaszoljatok kedves lepontozók!

2011. febr. 8. 12:02
 19/29 anonim ***** válasza:
46%

Városon belül mindíg,

erdőn-mezőn nem .

2011. febr. 8. 12:11
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
Mindig, minden körülmények között! :)
2011. febr. 8. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!