Spitz vagy csivava? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
nagyon tetszik a csivava csak két baj van vele :( annyira divatkutya sajnos a másik meg sztem törékeny :/
ezért gondolkozom a törpe spitzen
nem tudok dönteni köztük a csivava jobban tetszik de a fent már leírtam a problémákat
melyiket válasszam?
a hely stimmel rengeteget olvastam utánuk megfelelnének az élet ritmusomhoz meg a családhoz
Ki írja azt a baromságot, hogy nem lehet naponta fésülni? Meg, hogy nem gubancolódik??????
A dupla szőrzet lényege, hogy az alj szőr puha és ezáltal csomósodásra hajlamos! Persze amelyiknek nincs annak tuti nem is fog csomósodni, bár akkor inkább csivire hasonlít.
Javaslom olvasd el a honlapomon a szőrápolást:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:43
Hát azért nem feltétlenül kell általánosítani, hogy minden csivi és spitz ugatós. Az én csivikém csak akkor ugat, ha megszólal a kaputelefon, vagy ha kopognak. Rászólok, elhallgat és bemászik a helyére. Az utcán soha nem ugatott még, sőt, ha őt ugatja meg egy másik kutya, le se ejti.
Szomszédunk spitze sem hangoskodik soha, és neki igen is sokat kell ápolni a szőrét. Vagy a szomszédé egy kivételes kutya.
Halgass a szívedre de hogyha nem megy akkor menjetek el mondjuk egy menhelyre és sétáltassatok meg egy Csivavát és egy spitz. Kérdezzetek róla a menhelyen (ha menhelyen akarjátok) venni.
Sok szerencsét.
spicc:)
Nekem közép spiccem van okos. szófogadó. Ugatni a lakásba nem ugat , csak kint az utcán. A szőre NAPI ápolást igényel ,rengeteg szőre van ami gubancolódik (főleg a fülénél és a hajlatoknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!