Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyünk?

Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 13:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Pár házzal mellettünk van egy máltai selyemkutya. A gazdája elköltözik és nem tudja magával vinni. Azt mondta fogadjuk magunkhoz. Nekünk van 2 tacskónk. 7,3 évesek. Ez a kutya 3 éves. Érdemes magunkhoz venni?
2011. febr. 6. 13:41
 2/13 anonim ***** válasza:
milyen a neme a 3 kutyának?
2011. febr. 6. 13:43
 3/13 anonim válasza:
szerintem fogadjátok be :)
2011. febr. 6. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp jobb, még ha ideiglenesen is, ameddig lesz gazdija - ha nálatok nem maradhat. Merre van a kutyus, milyen nemű?
2011. febr. 6. 13:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Mind a kettő kutyánk lány és ő is lány.
2011. febr. 6. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én egy máltai tulaj vagyok és csak biztatni tudlak, nagyon sok örömöt fog okozni:)
2011. febr. 6. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Ivartalanítás az első, még akkor is, ha nem veszitek magatokhoz, a ti kutyáitoknak is célszerű lenne.

Szerintem, ha anyagilag és idővel bírjátok, akkor vegyétek magatokhoz.

A szomszédotok meg szemét alak. Egy rendes kutyás ha költözik, nem az a gondja, hogy vigye-e magával a kutyát/kutyákat, hanem az, hogy ne viselje meg a költözés.

2011. febr. 6. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad így gondolkodni. Ez előítélet.

Normál körülmények között egyetértek Veled, de akadhatnak olyan szituációk, amikor az ember kénytelen ilyen döntést hozni.

Ez a fórum tanácsadásról szól, ami feltételez alapból egy pozitív gondolkodást, Te viszont sokszor negatív vagy, nem segítesz, csak beírsz, és beszólsz, erre azonban nincs szükségünk.

2011. febr. 6. 15:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Manapság bizony divat a költözéskor "hátrahagyni" a kutyát.

Legalább szégyellje magát az ilyen ember, legalább a közvélemény ítélje el, ha már kötelezni senkit nem lehet semmire.

Az együttérzés hiba, sőt bűn akkor, ha helytelen cselekedetre vonatkozik.

A családtagját sem hagyja hátra az ember, nincs olyan körülmény! Legalábbis annál, akiben van lelkiismeret és lélek.

2011. febr. 6. 16:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Még valami.

Van annyi probléma a világban, hogy a kemény kritikára bizony mindenkinek szüksége van!

2011. febr. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!