Nagyon bolhás a kutyám! Hogy irtsak bolhát?
Szia!
Neostomosan-os fürdetés, illetve utána spot-on(például az Exspot csepp, ami szerintem nagyon jó), de a fürdetés után várni kell 3 napot a rácseppentéssel. De fel is cserélheted, előbb a csepp, 3 nap múlva a fürdetés, ha nem hatásos esetleg. De ez tényleg fontos, hogy teljen el 3 nap a fürdetés után, illetve ha rárakod a cseppet akkor is 3 nap múlva fürdetheted meg. Milyen kutyuskád van amúgy?:-)Az Exspot csepp 1 hónapig hatásos kullancs és bolha ellen.
Ja, és szerintem ha már esetleg lett neki kis helye is, akkor egy alapos porszívózás sem árt.:-)
Ha megkérhetlek megírod sikerült-e a bolhairtás?:-)
Remélem tudtam segíteni!
Jaj,és azt elfelejtettem, hogy igen, amit írt az előző hozzászóló, hogy két bolhairtó szert annyira nem szoktak javasolni.
Szép napot!!!
Igen, a fürdetés sem rossz, de akkor inkább a Neocidol, ebben könnyebb a fürdetés, főleg, ha még nem fürdött. 10L vízbe kell egy ampullát önteni, ebbe megfürdetni. 3 nap után, rá a spot-on. 3 ampulla kb 1000ft.
Ez annyiban jobb, h a másikat 1 liter vízbe kell feloldani, egy, még nem fürdetett eb, abba lehet nem marad benne.
Köszönöm a válaszokat.!
Bocsi, hogy ilyen későn írom., de kiirtottuk őket!:)
Már nem is emlékszem a csepp nevére, de amit az állatorvos cseppentett az jó volt mert pár nap alatt (2-3) egy bolha sem volt a kutyán!!
Azt a port meg a helyére és mindenhova szórtunk ahol járkált nehogy befészkeljenek!
meg rendszeresen porszívóztunk is!!
Még 1x köszönöm a válaszokat!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!