Baj ha a kutyám a szekrényem alján alszik?
A kölyök kutyák szokása az, hogy mindent megrágnak.
Az pedig, hogy a Te tartalék ágyneműdön alszik, egyáltalán nem higiénikus, le kell szoktatni róla a kutyádat, más hasonló helyre odaszokik, tegyél neki oda hasonló puha textiliát.
Nekem is van kutyám, és természetesen szereti megnyalni a gazdit.
Azt azonban jó, ha tudod, hogy nem egészséges dolog az, ha a kutya belenyal a szádba. Addig rendben van, hogy nem lett semmi bajod. Ez persze azt jelenti, hogy jó az immunrendszered.
A kutyának és az embernek más és más a baktérium flórája. Még az emberi száj sem steril, és csak egy kórokozóval van kevesebb a szájban, mint a végbélben. (Az embernél)
A kutya pedig nem csak a nemi szervét, de a végbelét is meg szokta nyalni. Azt hiszem, hogy innen kezdve érted a dolgot, vagy, ha nem akkor nyugodtan megnyalhatod ilyen erővel a kutya kakiját is.
Hát ha képesek vagyunk gyorséttermekben enni szerintem egy kutyapuszi nem oszt, nem szoroz..
Ha szeret ott aludni hagyd csak neki nyugodtan, de nappalra azért zárd be a szekrény ajtaját, ha nem figyelsz neki nagyon nagy élvezet lesz szétrágni egy ruhádat. Legalábbis én úgy képzelem el, egy vállfás vagy polcos szekrény aljáról beszélsz ahonnan a többi cuccodhoz is hozzá tud férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!