Megsértődhet a szekrényem?
Figyelt kérdés
Tegnap neki mentem a szekrénynek nem vettem észre és bocsánatot kértem...de mintha nem lenne a régi..., megsértődhet a szekrényem??2011. aug. 6. 12:18
1/13 dirtboy válasza:
a helyedben este nem mernék elaludni abban a házban ahol a szekrény van
2/13 Timberwolf válasza:
Vigyázz vele, valószínűleg bosszút forral.
3/13 A kérdező kommentje:
bajom lehet belőle???
2011. aug. 6. 12:26
4/13 A kérdező kommentje:
mijen fegyverei vannak vajoon??
2011. aug. 6. 12:26
6/13 anonim válasza:
a vállfától kezdve a benne lévő tárgyakig.. =/ tényleg ne aludj olyan helyen, ahol szekrény van. nagyon veszélyesek tudnak lenni ha feldühödnek. inkább pakolj el benne, közbe simogasd meg, és mond hogy "ügyes szekrény, okos szekrény". hátha megenyhül.. :S
7/13 dirtboy válasza:
bármire készülhetsz,én asztalos vagyok nagyon sok ilyen gyilkosságról halottam meg gyilkossági kíséretről,a legjobb lesz ha bekészítesz egy láncfűrészt ha megtámad na.De ha nagy tömör fa szekrény akkor nem sokára már a híradóban hallunk rólad
8/13 anonim válasza:
Hajaj, de még hogy :@ Készülj. Este támadok.
Üdv.: A szekrényed.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ezt rossz kategóriába írtad. A humorhoz kellett volna írni, de mindegy. Am szerintem is legyél hozzá kedvesebb! XD
10/13 A kérdező kommentje:
ohh nee....:'O vki kölcsön adja a láncfűrészét a nagy harcra?
2011. aug. 6. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!