Angol Bulldogot mennyiért lehet legolcsóbban venni?
Lehet pár tízezerért szporítótól beteges,rossz idegrendszerű selejtet venni,ami felnőve esetleg még csak hasonlítani sem fog bulldoghoz.
A gatyádat rá is költheted rögtön az orvosi költségekre,hogy egyáltalán életben maradjon.múgyis problémás,beteges fajta,olcsó bulldogok meg biztosan azok.
A normális száz felett van.
50 körül már lehet kapni. Én vettem is. A standartól olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, rejtett herés volt - ami öröklött - 50 ezerbe került mindennel együtt a műtét, köldöksérves volt, ami vagy öröklött, vagy attól alakult ki, hogy a szaporító rosszul fogta, emelgette kiskorában, ez egy 30 ezres műtét, és harder miriggyel is műtötték már az egyik szemét, az is 50 körül volt. A másik szemén még szerencsére nem jött ki, de nem lepne meg, ha kijönne.
Szerintem nem éri meg.
Arról nem beszélve, hogy a bulldog emésztőrendszere igen érzékeny, egy középkategóriás táptól már nehéz vele egy légtérben tartózkodni, a prémiummal elviselhető a gázok mennyisége.
Csak a kajájára elköltesz annyit egy év alatt, amit ha félre tennél, egy év múlva máris vehetnél jó kennelből bulldogot, akinek a műtétjei alatt nem kell betegre izgulnod magad, és nem kell rá elköltened egy halom pénzt.
Az olcsó kutya szinte mindig drágább!
Bulldogot normális helyről tényleg 120-150 körül lehet venni, a felső határ a csillagos ég.
Mi egy nagyon színvonalas helyről vettük a mi angol bulldogunkat 40.000ért,igaz,hogy azért,mert azok a tenyésztők világgyőztes kutyákkal rendelkeznek,és viszik kiállításra,és ezt a kutyát,amit kaptunk,nem lehet,mert eláll egy kicsit a foga,kizárnák.
De mi nem is akartuk vinni kiállításra meg stb.,nekünk teljesen tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!