Ennek a bull terriernek kupírozva lenne a füle?
Elég jól ismerem a fajtát, és tudom, hogy a bull terriernek a fülét nem kupírozzák (régen amikor arénákban harcoltatták akkor az egész fülét levágták sajnos), de mihelyst beszüntették a viadalokat nem engedték, hogy vágják. Mégis nagyon sok olyan hirdetést látok, hogy vágott fülű bull terrier eladó, mikor ennek a fajtának nem is kellene hiszen eleve álló fülű. De lehet a fenti képen én látom rosszul. De belinkelek egy másik képet, ami szerintem normális fül egy bullnak.
Mert a második képen nem?
Ha nem lenne kupírozva, akkor lelógna neki, kis bocifüle lenne :)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:15
Te mekkora hülyeségeket írsz...A bullterriernek alapból feláll a füle.
Kiskorában még lóg, de ahogy nagyobb lesz, feláll neki.
Az első képen sem gondolom, hogy vágva lenne. Nekem is volt bullterrierem, ha hátracsapta a fülét, kb. ilyen hegyes volt.
Akik azt írják, hogy vágott füllel eladók, maguk sem értenek a fajtához, illetve azt gondolják így jobban eladható a kutya vagy több pénzt tudnak kisajtolni a vevőtől, mert azt mondja, hogy ő "költött" a kupírozásra.
Én szerintem egyik képen sincsen a füle vágva. Az elsőn inkább másmilyen szögben áll.
A bulliknak felálló fülük van, épp úgy mint a nj.-nak.
A nj. ok is lógó fülekkel születnek, majd felálló lesz.
Utolsónak: ez a tipikus esete a "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna"
Már a kölyköknek is áll a fülük magától:
Idézet a standardből:
Kicsik, vékonyak, egymáshoz közel tűzöttek. A kutyának képesnek kell lennie mereven és egyenesen hordania őket, ekkor függőlegesen kell állniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!