Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki a családból hazahoz...

Ha valaki a családból hazahoz egy kutyát, a többi családnak ugye nem kötelessége foglalkozni vele?

Figyelt kérdés

Csak mert anyukám hazahozott egy keverék kutyát az utcáról. A gond csak az, hogy ő egésznap dolgozik, így nekem kell őt sétáltatni, megetetni stb.

Ráadásul a kutya nagyon neveletlen, mindig megrág valamit, felmászik az ágyra stb. Már nagyon elegem van ebből.

2011. febr. 4. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bizony, mi kettőt is befogadtunk.

Bizony, önző vagy, mert csak magadra gondolsz. Annak az állatnak ti az életet jelentitek, ezt nem fogod fel.

Remélem, rád sem lesz ideje majd senkinek, ha másokra fogsz szorulni.

Mert tudod, mindenkinek van jobb dolga.

Te itt leszerepeltél.

2011. febr. 5. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Még valami.

Téged olvasva az az érzésem, hogy te semmikor nem érnél rá arra, hogy másokkal is törődj.

2011. febr. 5. 16:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Na kedves 40%-os!

Csak mondom, hogy mindig is volt kutyánk, nem ő az első. De akkoriban még én is ráértem velük foglalkozni, nem jelentett problémát. Most viszont direkt nem nézegettem kutyákat, mert tudtam, hogy nem lesz rá időm. Ez egy húzós időszak az életemben. Ennyi.

De nem fogok egy ilyen értetlen embernek magyarázkódni, úgyis csak mondod a magadét, mindegy, ki mit mond.

Amúgy meg lehet másik gazdát keresni a kutyának, nem mondtam, hogy az utcán kell hagyni.

Én lezártam a "beszélgetést". Szevasz.

2011. febr. 5. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt mondom, hogy keresni kellene neki másik gazdát. Neked nem való.

Van ilyen.

2011. febr. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!