Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez jó jel a kutyámnál? Info lent.

Ez jó jel a kutyámnál? Info lent.

Figyelt kérdés
Ma a parkban az én kutyám és egy másik összeverekedtek. Általában az enyém nagyon békés, de most egy szuka kutya is ott volt harmadiknak, a két kan meg összeveszett rajta. Amikor aztán nagy nehezen szétszedtük őket, az én kutyám már nem játszott a szukával se, csak ült mellettem, nézte a többieket és bújt hozzám. Erre eddig nem volt példa, ő eddig eléggé ilyen "ki ha nem én " típusú kutyus volt(én még tudtam irányítani, de pl a húgom már nem.). Lehet ez fejlődés?
2011. febr. 2. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem el volt keseredve, hogy nem győzedelmeskedett a harcban és ezért nálad búsulta ki magát. Viszont ez mindenképpen egy lecke volt számára, és van egy olyan sejtésem, hogy ezentúl kétszer is meggondolja majd, veszekdjen-e vagy sem, és jobban fog figyelni rád.

Azt nem tudom megmondani, hogy fejlődés-e mert nem ismerem, hogy korábbi esetben - volt ilyen? - hogy viselkedett.

Azért szerencse, hogy nem esett komoly baja szegénynek. :)

2011. febr. 2. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
eddig sose volt olyan, hogy konfliktust kezdeményezett volna. Eddig mindig csak akkor volt balhé, ha a másik kutya kezdte.
2011. febr. 2. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha verekedés után sosem volt ilyen nyugis, vagy bújós, akkor lehet rá mondani, hogy fejlődött, de szerintem egyébként itt pusztán arról van szó, hogy tudomásul vette, ő itt nem rúg labdába - ebben a szituban - és akkor arra gondolt, van nekem egy gazdim, aki megvigasztal engem.

Viszont ha te úgy érzed, fejlődött, miért ne fejlődött volna? Itt senki más nem ismeri őt jobban nálad. :)

2011. febr. 2. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem fejlődés, hanem az első vereség.
2011. febr. 3. 09:30
 5/5 zsuzsabazsa ***** válasza:

Sajnos ilyen van.

Főleg most, ahogy látom megint elkezdődött a tüzelési időszak. Legalábbis mifelénk. Ez okot ad a kanok közötti viszályra.

2011. febr. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!