Eltűnt a kutyám, valószínűleg ellopták. A kutyust mennyire viselheti ez meg? Ő is ennyire szomorú lehet, mint mi miatta?
Figyelt kérdés
Annyira sajnálom, már kiskorom óra velem volt 15 éve... Nagyon sokat sírok, amikor rá gondolok! Nagyon szeretem, ő is annyira ragaszkodott hozzám, már akkor nyüszítette amikor elmentem valahova itthonról...
Annyira rossz belegondolni, hogy lehet nem jól bánnak vele, mennyire fájhat neki is. Szerintetek a kutyák hogy foghatják fel ezt a dolgot?
Nem magamat sajnálom a sírással, hanem őt mi lehet vele.
2009. febr. 7. 23:32
11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként azt a lehetőséget is átgondoltam már, hogy öreg, érezte a halálát és elvonult, dehát nem úgy nézett ki, mint aki halni készül. De ha így lenne, egy haldokló kutyus nem jutna annyira távol, hogy ne találjam meg! Az egész keret végigjártam (most nem az udvarra gondolok XD), ami azért elég nagy!
2009. febr. 8. 01:24
12/16 anonim válasza:
Nem kell alábecsülni a kutyusok képességeit. Ilyenkor tüzelnek a szukák, az utcákon a kutyák falkába verődve járnak-kelnek. Én valószínűnek tartom, hogy csatlakozott egy pár kutyához, aztán mire észrevette, már messze volt. Sok idő telt el azóta, jobb megnézni távolabb is.
13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a lehetőség is kilőve, mert direkt kilett heréltetve kiskorában!
2009. febr. 8. 11:21
14/16 anonim válasza:
az ilyen esetek miatt is határoztam el, hogy ha lesz kertesházam meg kutyám, akkor tuti hogy csak a hátsókertben tartom majd, nehogy megmérgezzék vagy ellopják.
mindenképpen ˙írj, ha beszéltél az illetékes szervekkel!
15/16 anonim válasza:
Szerintem is hivd fel ott a gyepmestert és nézd meg a környékbeli menhelyeket is.Ha sehol nincs akkor tegyél ki mindenhová hírdetést hogy eltűnt a kutyád mellé fényképet hátha valaki felismeri.
16/16 anonim válasza:
Ha szeretett akkor nagyon hiányzol neki, de ha nem szeretett akkor nem annyira sajnálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!