Eltűnt a kutyám, valószínűleg ellopták. A kutyust mennyire viselheti ez meg? Ő is ennyire szomorú lehet, mint mi miatta?
Annyira sajnálom, már kiskorom óra velem volt 15 éve... Nagyon sokat sírok, amikor rá gondolok! Nagyon szeretem, ő is annyira ragaszkodott hozzám, már akkor nyüszítette amikor elmentem valahova itthonról...
Annyira rossz belegondolni, hogy lehet nem jól bánnak vele, mennyire fájhat neki is. Szerintetek a kutyák hogy foghatják fel ezt a dolgot?
Nem magamat sajnálom a sírással, hanem őt mi lehet vele.
ne ezen gondolkozz,talpra magyar,keresd meg szegényt,tegyél ki hirdetéseket,sajátkezűleg írj ki a környékre NAGY BETŰKKEL,a nevével amire hallgat,bármit tegyél meg,hogy meg legyen. egyébként biztos,hogy neki is nagyon rossz,talán idegenektől nem fogad el ételt,talán beteg,talán már nem is él. a fő,hogy minél előbb találd meg.
mozgósíts mindent.
V.
Vidéken élek, rengetegszer ment már ki az utcára (pl.amikor kocsival beálltunk az udvarra), vagy a kertben is sokat szaladgált a szabadban, de mindig visszajött hamar... Most viszont teljesen eltűnt valahogy... Már annyiszor végigfésültük az egész falut, kérdezgettünk mindenkit, dehát semmi...elütni sem láttuk sehol az úton... Még a kertkapu is nyitva van, hátha... Tudom, ha nem lenne semmi gond már visszajött volna, szinte biztos vagyok benne, hogy felkapták és elvitték. Másra nem tudok gondolni már. 4 napja nincs velünk! :( Annyira szörnyű!
Annyira bánt, hogy valahol szenved, várja, hogy menjek érte, vagy éhezik.
sok állatra jellemző, hogy ha érzi, hogy nemsoká meghal, elvonul, mert nem akarja, hogy bárki is lássa,akár a gazája se. Mivel a tiéd öreg, ez elképzelhető. Ha nem is volt semmi konkrét baja, végelgyengülés is lehet.
Ennek ellenére mozgósits minekit, de ne zárd ki ezt a lehetőséget sem.
Amúgy pedig nagyon sajnálom! :(
Egyetértek az előzőkkel. 15 éves kutyát nem lopnak. Minek tennék? Akik ilyen aljas dolgokat tesznek, azok anyagi haszon reményében teszik. A világ legritkább és legdrágább kutyafajtája esetében sem tudnak mit kezdeni egy ilyen öreg jószággal.
Ne csak a Ti falutokat fésüljétek át, hanem a környező falvakat is. Nyilvánvalóan elkóborolt. Előbb tegyél ki hirdetéseket a környező falvakban is. Aztán higgadj le, és gondolkozz, mi történhetett vele. Lehet, hogy megsérült, és valaki most épp segíteni próbál rajta, menedéket adott neki, hogy felépüljön. Keress meg minden állatorvost a környéken, amekkora körben csak tudsz, kérdezd ki őket, hagyd náluk a telefonszámodat. Beszélj az illetékesekkel, akik rendelkeznek a környező területekkel, vagy rendszeresen járják azokat (vadász, ilyesmi..). Ők is sokat látnak. A lényeg, hogy nem lehet túl messze, és ha mindenki tud róla, előbb utóbb meg fog kerülni.
Ilyenkor tulajdonképpen a jó ötleteken múlik minden. Amikor a miénk elkóborolt, elindultunk a városban, az összes járőrnél otthagytuk a telefonszámot, a helyi rádióban bemondattuk, és a taxis diszpécsert is felhívtam, mert sok autójuk jár-kel a városban szanaszét, sok mindent látnak. Nyilván, faluban nincsenek ilyen lehetőségek, viszont ott mindenki ismer mindenkit, plusz az emberek is segítőkészebbek. Nem szabad feladni!
Köszönöm szépen a segítségeteket, hasznos dolgokat írtatok! Már annyira kétségbe estem, hogy semmi új ötlet nem jutott az eszembe!
Egyébként, ha nem vitték el, akkor tuti nem jutott a szomszéd községekbe, mert elég messze van! Szóval akkor falun belül kell, hogy legyen!
Jajj csak legyen meg...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!