Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 nap alatt kieshet 3 tejfoga...

1 nap alatt kieshet 3 tejfoga a Bishon Havanesémnek? ( lennt )

Figyelt kérdés
Ma már 3 foga esett ki ( tejfog ) ez ugye nem szokatlan? Meg majdnem megette őket de elvettem tőle. Ugye nincs ilyen, hogy meg kell enniük a fogaikat stb?
2011. febr. 2. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb kutya megeszi a fogait. Semmi baja nem lesz tőle. Egyébként kieshet 3 foga is, ha épp úgy jön alatta a többi. Nincs ezzel semmi probléma.
2011. febr. 2. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is Bichon Havanese-m van. Neki 2 évesen hullot ki 1 nap 3 foga. nincs ezzel semmi baj.
2011. febr. 2. 15:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm a válaszotokat nagyon meg ijedtem!
2011. febr. 2. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

2 évesen hullott ki foga??? Na az gáz!!

A kutyák 4-5 hónapos koruk körül váltják a fogaikat (ahogy az ember is). A tejfog kihullik és a végleges fog váltja fel. 2 évesen már csak végleges, gyökeres foga van a kutyáknak. Ha az hullik ki, ott valami nagyon nagy probléma van. Vitamin hiány, esetleg valami ütés érte.

2011. febr. 2. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!