A Berni Pásztoromat fedeztetem egy Kaukázusival milyen vérmérsékletű és méretű kiskutyákat kapok majd?
Jó nagy, a kaukázusinál kevésbé vad kutyákat. Amik valószínűleg előbb-utóbb az utcákon kóborkutyként ilyesztgetik a népet. Én alapjában véve nem vagyok szaporítóellenes amennyiben fajtiszta kutyákról van szó és nem a haszon miatt csinálják.
Te viszont fogadd ehez a húzásodhoz gratulációmat. Mire jó még több keverék kóbor kutya? Kire fogod te azokat rásózni? Vagy felneveled midnet?
előző: barom. az ilyenek túlbuzgó pampogó 'állatvédők' miatt alakul ki rossz kép azokról az állatvédőkről, akik jó helyen, jó időben védik az állatokat.
a kérdésre válaszolva:
szerintem ez kb. kiszámíthatatlan. valszeg csak nagyon profi tenyésztő tudná megmondani. az biztos, hogy sosem lesznek a kiskutyák olyan megbízhatók, mintha bernáthegyik lennének.
valszeg határozott gazdinak jó házőrzői lesznek.
Minek fedeztetsz, ha elképzelni sem tudod, mi lesz a végeredmény?!
Ha már fedeztetsz, miért nem berni pásztorral?
Csak nem azért mert kau van kéznél otthon vagy a szomszédban?
"A Berni Pásztoromat fedeztetem egy Kaukázusival milyen vérmérsékletű és méretű kiskutyákat kapok majd?"
Nos, kedves kérdező, talán azért gondolják a válaszolók, hogy Ön keverné a két fajtát, mert E/1.-ben íródott a kérdés.
Valaki írta, hogy a profi tenyésztő meg tudja mondani milyen kölykök lesznek! Nos... egy profi tenyésztő abban profi, amit csinál, vagyis tenyészt, nem pedig szaporít, kever!
A kérdező meg azt sem tudja mit kérdez? Most ő szaporít vagy mit akar csinálni?
Ennyi erőből ha vki azt kérdezi,hogy fedeztethetem e a leopárdomat egy tigrissel,arra is ugrotok egyből?Mert benyaljátok,hogy tényleg ez fog történni?VICCESEK VAGYTOK!!!
Kedves kérdező!
Ismerősömnek Roti és Bobtail keveréke van és egy tündéri kutyus aki már 11éves,amugy a többi testvére is nyugodt lett és játékosok még mindig.Ők szerelemgyerekek.
A vérmérséklet szerintem nevelés kérdése,vizslát is el lehet vadítani.
Méret pedig jó nagy lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!