Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leamputálták a vizslám farkát,...

Leamputálták a vizslám farkát, ma volt a műtét. Baleset miatt volt szükség erre. Mit adjak neki enni, hogy híg legyen a kakája? Félek hogyha erölködik, fájni fog neki a csonk!

Figyelt kérdés
Ezt az egyet elfelejtettem megkérdezni az orvostól. Csontot tudom hogy nem szabad adni. Tápot és aszpikos konzervhúst kap enni amúgy. Minden tippet szívesen fogadok!
2009. febr. 7. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez lehet hogy hülyeség és nem szabad nem tudom de nekem a tej jutott az eszembe
2009. febr. 7. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
egy kis tejbegríz...talán.de hívd fel az orvost, megérné egy hívás!!
2009. febr. 7. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A tejjel vigyázni kell. 4 hónapos koruk után a gyomruk már nem termeli azokat az enzimeket, amik a laktóz lebontásáért felelősek, és bajt okozhat. Az, hogy reagálják le, az változó, van, hogy semmi sem történik, legtöbb esetben hasmenést okoz, viszont egy közeli barátom goldenje igen komoly gyomorgyulladást kapott tőle.

Vannak ételek kutyáknak kifejezetten ilyen célokra (pl. a Happy Dognak), bár ezek valószínűleg nem olcsók, és nehéz is hozzájuk férni. A legegyszerűbb, ha felhívod a dokit, és konkrétan kérdezd meg tőle.

2009. febr. 8. 00:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm a válaszokat az orvost pedig felhívom akkor!
2009. febr. 8. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell hogy híg legyen. Egy normál széklet sem lehet gond. Félő, hogy a híg széklet súlyvesztést okozhat ami viszonyt a gyógyulást is befolyásolja.
2009. febr. 9. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!