A kutyák fekete fehérben látnak?
Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 17:32
2/14 anonim válasza:
Én úgy tanultam,hogy világos zöldben látnak mindent :)
4/14 anonim válasza:
Több tanulmány bizonyította,hogy a kutyák és macskák egyaránt fekete-fehérben látnak.
5/14 anonim válasza:
Én azt olvastam a minap, hogy nem fekete-fehérben látnak, csak nem látnsk olyan élesen színeket, mint mi, emberek. Azt írta az a könyv, hogy úgy látnak, mint mi félhomályban. Amúgy pár napja figyelem és mondjuk lehet, hogy nem véletlen, hogy a kutyusok játékai mindig vmi élénk színű anyagból készülnek...!
Az én véleményem viszont az, hogy lehet, hogy ez egy olyan dolog, amire az életben nem tudunk biztos választ kapni.
6/14 tade válasza:
nem...olvastam a National Geographic-en (ami szerintem eleg megbizhato forras) hogy a kutyak ugyanolyan szinskalaban latjak a vilagot, mint mi, csak sokkal halvanyabban..
7/14 anonim válasza:
A kutyák színesben látnak, a cicák is. A szemük is világít a sötétben.
8/14 anonim válasza:
Szia!
Hallottam hogy fekete-fehérben, de már azt is hogy vörös-kékben látnak. Ezt szertintem biztosan nem tudhatjuk... Egy kutyát kéne megkérdezni erről.:P :D
9/14 anonim válasza:
100% hogy fekete fehérben látnak.
10/14 anonim válasza:
a kutyak szinesben latjak a vilagot,csak nem tudjak megkulonboztetni egymastol a szineket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!