Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bács kiskun megyében tudtok...

Bács kiskun megyében tudtok valakit aki jól tud dobermann fület vágni? és lehetőleg olcsó is legyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 14:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
tenyésztőknél sajnos nem tudok érdeklődni, hülyén venné ki magát, ha felhívnák egy tenyésztőt azzal, hogy hol vágatta a kutyájának a fülét, mikor én már megvettem a kölyköt, és persze nem tőle
2011. febr. 1. 18:42
 12/23 anonim ***** válasza:
de akitől vetted azt hívd fel, az nem veszi ki hülyén magán! de szintem is vágottan a szép, bár amstaffnál hallottam pár problémáról, h eső belesett a fülébe és beatkásodott meg ilyenek, ugyh jobban kell rá majd figyelni...a farok csonkítás szerintem is hülyeség....
2011. febr. 1. 20:08
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Kérdezőnek!Nagyon sajnállak látom téged is megtalált ez a sok okos.Egy szavukat se vedd komolyan van köztük olyan amelyik még a kutyáját se tudja megnevelni és ez elég szánalmas.:D Sok szerencsét remélem szép lesz a füle lesz.Hajrá!
2011. febr. 3. 20:49
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Még annyi hogy félre ne értsd én nem arról beszélek aki veled van meg tanácsot ad hanem pl az első válaszolóról.
2011. febr. 3. 20:52
 15/23 anonim válasza:

pinky:

Komolyan mondom itt kérdezni sem lehet mert az embernek a fejét leharapják..Nekem is úgy tetszenek a dobik sőt még a rotik is farokvágva..Ez van érdekes 30 évvel ezelőtt nem volt állatkínzás..

2011. febr. 4. 13:56
 16/23 anonim ***** válasza:

jaja. egyetértek.

A következő kutyám roti lesz, és mindenkivel közlöm, olyan kutya, melynek nem lesz csonkolva a farka, nem kell.

Ezek a kutyák így szépek. Vita nincs.

2011. febr. 4. 13:59
 17/23 anonim válasza:

pinky:

Pont,h nem értesz egyet..ha figyelmesen olvasod azt írom,h pontosan farok és fülvágva szebb.. és a roti is..hosszú farokkal olyan mint egy keverék:D

2011. febr. 4. 14:03
 18/23 anonim ***** válasza:
nem értjük meg egymást XD én is csonkolás-párti vagyok, szerintem te olvasd el figyelmesen az én írásomat
2011. febr. 4. 14:33
 19/23 anonim válasza:
törvényben van megszabva,hogy tilos az állatok csonkítása, kivéve olyan indokolt esetekben,ha vadászeb,vagy orvosilag indolkolt. pont ma olvastam erről.
2011. febr. 4. 15:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen, meg van szabva. Te komolyan azt hiszed, jelent ez bármit is? Ha itt nem végzi el kenőpénzért az állatorvos, majd kiviszem külföldre. Mellesleg vannak itt kiskapuk, pl.:jól megfogalmazva a tenyésztő elérheti, hogy ne minősüljön csonkításnak a fül és farok vágása.
2011. febr. 4. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!