Álvemhes lett a kutyám és kicsattant az emlője, hetek óta nem eszik rendesen és nem is mozog. Az orvos azt mondta, hogy kenegessük, semmit sem javult az állapota. A másik oldalon is szét fog csattani. Mik a teendők?
Szerintem ha jót akarnál a kutyádnak nem itt kérdeznéd meg, hanem elvinnéd egy olyan állatorvoshoz aki tesz is valamit a pénzéért.
Az álvemhességet meg lehet szüntetni hormon-injekcióval de nehogy ahhoz az állatorvoshoz vidd akinál voltál.
És mit mondott a barbár doki, hogy mivel kenegesd? Mert ezek fontos dolgok lennének ám, csakhogy ezek valahogy kimaradtak a kérdésedből.
Az én kutyám is volt már álvemhes ebben segiteni tudok..
- a játékokat el kell venni, mert azt babusgatja és ezzel fokozódik a baj.nekünk a cipőkkel csinálta ezt...
- Szigorúbban kell fogni kevesebbet szeretgetni...
- a hasát ne simogasd és ne hagyd h nyalogassa az emlőit mert az tovább izgatja és tejelválasztásra serkenti..
- futtasd ha akar ha nem a sok mozgás ilyenkor ajánlott...
- ajánlott még a fürdetés bér ez igy télen nem megoldható, viszont jácc vele a hóban az is megfelel...
nekem is valahogy most álvemhes a kutyám ismét...
remélem segitettem mégha 1 évet késtem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!