Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiskutyám az ágyra pisilt....

Kiskutyám az ágyra pisilt. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Ma másodszorra pisilt az ágyra leszídtam érte és letiltottam az ágyról de ez nem először fordult már elő:SS rendszeresen leviszem 6x 1 nap... még nem szobatiszta de akkor ne az ágyra pisiljen már... mit csináljak vele? köszi a segítséget!
2011. jan. 30. 17:12
 1/7 anonim válasza:
legyél türelmes a szobatisztaságra nevelést illetően ;)
2011. jan. 30. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Türelmes vagyok nem bántom érte csak rászólok:D de tudja hogy rosszat csinált..
2011. jan. 30. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

...mosd ki az ágyneműt:D

úgy lehet leszoktatni róla, hogy ha tettenéred, megfogod a nyakán a bőrt, megrázod(finoman! ne fájjon, csak érezze), és közben hangosan szidod. utána kirakod az udvarra/lépcsőházba pár percre. Pár ilyen alkalom után ha pisilnie kell akkor rögtön az ajtóhoz megy, hiszen ilyenkor úgyis kirakják. Ekkor kiengeded(lépcsőházból leviszed a szabadba) és csodák csodája: el is érted azt a paradicsomi állapotot, hogy szobatiszta a kutyád.

2011. jan. 30. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot:) megfogadom:))
2011. jan. 30. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem szobatisztasági probléma, ez tiszta dominancia.

A kutyád nem tekint téged falkavezérnek, és a szó szoros értelmében ledominálja a te helyedet.

Ha rendezed a rangsort, el fog múlni a probléma.

[link]

2011. jan. 31. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szobatisztasági probléma. Eleve mit keres az ágyon? Amíg nem tudsz felnőni a vezér pozicióhoz, addig nem szabad felengedni az ágyra. Mondjuk én semmiképp sem engedném fel, ha akkor se ha csivava és akkor se ha bernáthegyi.
2011. febr. 1. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor ezt először tisztázom vele..:))
2011. febr. 2. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!