A pit bull vagy a kaukázusi az erősebb?
Amúgy a kangal és a kaukázusi szinte teljesen megegyezik anatómiailag, én csak a szőrzetben látom a legfigyelemreméltóbb különbséget, azzal kifújt.
És ki látott már pit bullt 4,5 tonnát elhúzni, NYAKÖRVVEL, nem hámmal? Mert én kangalt igen. Én is tudok linket youtube-ról, majd megkeresem. Azért vegyük már figyelembe, hogy a kaukázusi és a hasonlók szintén nagyon izmosak, és erős csontozatúak, ráadásul 60-100 kg-osak. Egy pit bullnak nincs esélye, és ezt még tovább csökkenti a kau szőrzete is.
Az én 35 kg-os, vékonyabb, atletikusabb keverék szukámat egy 70 kg-os bulldog tépte majdnem egy percen át, és nem tudta kinyírni, sőt, komoly kárt nem is tudott tenni benne, mert legtöbbször szőrt ért a bulldog harapása. És hozzáteszem, a kutyámnak hosszú, de selymes, hullámos, vékonyszálú szőre van, nem pedig vastag, tömött és erősszálú, mint egy kaunak. Szóval szerintem ez a kérdés minden kétséget kizáróan eldöntött.
utolsó te úgy hazudsz baz*meg mint a vízfolyás:D:D nagyon jól begyakoroltad az tény. de sajna ez most nem jött be
Azon szerencsések közé tartozom akinek volt kauja, és jelenleg harci tipusú kutyája van. Bár nem pitbull hanem amstaff.A kau 4 évig élt velünk, sajnos megmérgezte a mocsok szomszéd. Máig siratom a kutyát!66 kiló volt, tömény izom, ha egyszer nekiindult az isten se tudta volna megállítani.Ha felhúzza magát, hihetetlenül betud pörögni.Egyszer átjött a szomszéd kutya...sajnos későn vettük észre.:( mire kimentünk már kint lógtak a belső szervei:( aztán a szomszéd bosszúból megmérgezte a kaunkat,holott az ő kutyája lépett be az én kutyám területére.Tehát a kau rendkívül erős. 5 perc alatt kiforgatta a beleit a szomszéd ebnek.Ami tegyük hozzá németjuhász és corso keverék volt ha jóltudom.Ugye most staffom van..hát róla nemtudnám elképzeli, hogy bizonyos helyzetekben annyira feltudja ba*szni az agyát mint a kau.(de nem is szeretném)Úgyhogy én aztmondom, nem lehet dönteni a kettő között. A kau agresszívabb. Hiába jártunk vele suliba, és tanítgattuk, ha idegen kutya bement a területére annak annyi. tél volt csupa vér volt a hó:( szörnyű volt látni , hogy a kutyám aki imádott minket, milyen szörnyűségre volt képes a fajtársával szemben..:S
MME ha megkerlek nem keresed meg azt a linket??Nagyon kivancsi vagyok ra..:D koszi
Jah es majd toltok fel videokat amiket en keszitettem anno;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!