1/8 anonim válasza:
egzotikus fajta,nem hinném,hogy az országban sűrűn lehet kapni. válassz helyette mopszot...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:D
2011. jan. 29. 18:46
3/8 anonim válasza:
Hasonlít a kanári szigetekire.
Ilyen tipusú kutya nincsen Mo.-on, kanári viszont van.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen én is Kanárit akarok csak megláttam ezt.
2011. jan. 29. 18:55
7/8 anonim válasza:
Szia! Egy régebbi kutyás újságban volt róla szó, Mo-on 100% hogy nem lehet kapni, beszerzése külföldről is elég körülményes. Fülvágása elég érdekes, hisz mackós fület vágnak ennek a fajtának. De ha már választani kéne a kanári és az azori között, én mindenféleképp a kanárit választanám.
8/8 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem nem tetszik. Persze attól még másnak lehet, hogy bejön ez a fajta, de nekem személy szerint akkor már inkább tényleg a kanáriszigeteki.
Nagyon jó kenneleket találsz itthon, kezelhető, jó idegrendszerű, de kemény fellépésű kutyák, és szerintem jól is néznek ki.
Az ilyen ritka fajtákkal kapcsolatban elég nehéz itthon tájékozódni, mert nincs tenyésztő így tapasztalata sincs senkinek. Csak a leírásra tudsz alapozni, ami pedig sokszor tévedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!