Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetne leszoktatni róla?

Hogy lehetne leszoktatni róla?

Figyelt kérdés
A kutyusunk mindig felugrál az ágyunkba, ha nem vagyunk otthon. Lehet látni, hogy össze van túrva az ágy mire megjövünk. Sajnos rajtakapni sosem tudjuk, hallja a kocsit, ha megjövünk, megismeri a lépteinket, és mindig a helyén vár minket. Tudja, hogy nem szabad, de mégis csinálja. Az nem opció, hogy zárjuk ki a szobából, mert akkor az egész napot egy kb. 3 m2-es fűtetlen előszobában töltené.
2011. jan. 29. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetne beágyazni, mielőtt elmentek otthonról? Szerintem a szagotokat keresi az ágyban.
2011. jan. 29. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Jah, ezt nem írtam, nincs ágyneműtartónk, így ágytakatóval szoktuk letakarni az ágyat. Ma pl. már betűrtem a matrac alá, de kidolgozta onnan is.

Amúgy tuti, hogy azért csinálja, mert hiányzunk neki, de akkor is.. :D

2011. jan. 29. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ilyet néha a kan kutyum szokott csinálni hogy mire hazajövök szét van túrva :D rajtakapnom sikerült már de olyan aranyosan bújt bele a takaróban hogy nem cseszegettem érte engem nem zavar ha széttúrja:) amúgy milyen kutyus?
2011. jan. 29. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálta !De én volt mikor rajta kaptam és akkor leszidtam,és meg csináltam ezt kb 2szer és már nem csinálja!
2011. jan. 29. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
kutyás filmen azt láttam, hogy bekamerázták a lakást, és amikor olyat csinált, amit nem szabadott, éles visító hanggal megijesztették
2011. jan. 29. 17:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Egy havanese.

Sajnos talán egyszer sikerült rajtakapni. (A férjem elment dolgozni, ő meg nem vette észre, hogy én még fekszem) Na akkor le lett szidva, annyit értünk el vele, hogy azóta odafigyel, hogy ne kapjuk rajta. :D

2011. jan. 29. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Tegyétek rá az ő pokrócát, hogy arra feküdjön. Az én két palotapincsim is az ágyunkon fekszik, de őket egyáltalán nem zavarja, hogy otthon vagyunk-e, vagy sem. Teljesen kisajátitották maguknak. Engem pl. nem zavar, és a páromat sem.
2011. jan. 29. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, ha kizárjátok. Így, amíg nem mentek haza, az ágyon heverészik. Ha kizárjátok, ott fog heverészni, amíg meg nem jöttök. Nemigen szaladgál magában egy kutya sem, amíg várja a gazdáit.
2011. jan. 29. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk csivink van, és persze ágyfüggő. :) Párom vett neki egy kis plédet, ha elmegyünk otthonról, letakarom az ágyat (nekünk sincs ágynemű tartónk), és leterítem rá a plédjét. Azóta nem túrja össze az ágyneműt, nem rágja a kispárna csücskét, egész nap ott szunyál. A kis helyiség tényleg nem gáz, úgyis egész nap punnyadna, míg vár bennetek haza, csak a fűtetlen ilyen hidegben lehet nem tetszene neki.
2011. jan. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!