Valaki kutyus nevet? (Ne magyart! Valami találót ami kicsi korában is illeni fog hozzá és nagy korában is) Veszünk párommal egy angol bulldogot és nem tudom mi legyen majd a neve? Várom az ötleteket!
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 23:55
41/49 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt arra találták ki hogy kérdéseket tegyünk fel!Amiről akarunk!!Nem pedig vitázni!És képzeld nem ez a legnagyobb gondom!De ehhez senkinek semmi köze!És nem idegeneket fogok kérdezgetni a problémás magánéletemről!
2011. febr. 1. 11:33
42/49 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy mit tudok a kutya neveléséről?!...Majd én eldöntöm mit kérdezek és mit nem!Szakadj már le!!!!
2011. febr. 1. 14:41
43/49 juan1088 válasza:
Haver egy darab észérvet nem hoztál fel, trollkodsz itt össze-vissza, meg szidod a kérdezőt, állítsd már le magad, nem kötelező válaszolni!
Kérdező! Szerintem egyik kérdés sem érdemli meg, hogy "fikázzák" ahogy fogalmaztál, az a valaki aki feltette értelmet lát benne és kész.
44/49 A kérdező kommentje:
Köszi utolosó!Igazad van!...Okosnak érzi magát az a bizonyos!...
2011. febr. 1. 15:29
45/49 juan1088 válasza:
Nincs mit. Hogy állsz egyébként a névválasztással? a 4. oldal tetején figyelmedbe ajánlottam párat. :)
46/49 juan1088 válasza:
Igazából pont leírják az 1. pontban amit a válaszküldésénél látsz, de én is rendszeresen figyelmen kívül hagyom sajnos, mert nem tudom szó nélkül hagyni az ilyen igazságtalan és pökhendi viselkedést.
47/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom még mi lesz a neve!Azért kértem ötleteket hátha ihletet kapok!:)
2011. febr. 1. 16:03
48/49 anonim válasza:
Kérdezz bátran! Azokkal meg nem kell foglalkozni akik feltűnési viszketegségban szenvednek. :-D
Persze aki nekem beszól azt én se hagyom annyiba, elküldöm a pi....ba.
22:01!
Látom nem tudsz olvasni! De ide leírom neked külön:
Ez a GYAKORI KÉRDÉSEK oldala, ahol bárki bármit megkérdezhet.
Menj vissza a padba, rádfér a lecke!!!!
49/49 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 3. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!